Få flotte smykker der passer til dit hjem

Smykker er ligesom dit hjem. Det er vigtigt, at de afspejler dig og din personlige stil. Derfor er det heller ikke utænkeligt, at der er en rød tråd mellem det udtryk, du har skabt i din bolig og så dine smykker. Særligt, hvis du har en meget veludviklet æstetisk sans.

Boligindretning og smykker har ofte også til fælles, at når først du har fundet en designer, som du kan lide, holder du fast i denne. Hvis du derfor trænger til et nyt udtryk, når det kommer til smykker, kan du med fordel tjekke Alexander Lynggaard. Han lancerede sin første kollektion i år 2015. Derfor kan han være det friske pust, som din smykkesamling trænger til.

Når smykkedesign løber i årerne

Hvis du tænker, at du før har hørt navnet Lynggaard i forbindelse med smykker, har du fuldstændig ret. Alexander er nemlig barnebarn af den anerkendte smykkedesigner Ole Lynggaard. Derfor kan man også sige, at smykkedesign ganske enkelt løber i hans årer.

Alexander Lynggaard har dog stadig valgt at gå sine egne vegne inden for smykkedesign. Derfor er hans smykker – ligesom hans morfars – også præget af hans egne oplevelser. Alexander Lynggaard skaber derfor smykker, der afspejler hans spirituelle oplevelser fra Indien. Samtidig afspejler smykkerne dog også den rå attitude, som han oplevede i Los Angeles. Endelig har Lynggaard også tilsat noget stilrent og skandinavisk til sine udtryk. Det er jo her, han kommer fra.

Stort udvalg af smykker til mænd

Alexander Lynggaard designer smykker til mænd. Her spænder det store udvalg over både armbånd, ringe og halskæder. Fælles for alle smykkerne er, at de henvender sig til den stilbevidste, moderne mand. Hvis du derfor er mand og selv mangler et flot smykke, eller hvis du leder efter den perfekte gaveidé til manden i dit liv, kan du med fordel tage et kig på udvalget fra Lynggaard.

Fantastiske armbånd med spiritualitet

Alexander Lynggaard er især kendt for sine unikke armbånd. Disse er fremstillet af enten sten eller læder. Derudover fås de i flere forskellige farver og designs. Det giver dig rig mulighed for at vælge netop det armbånd, der passer bedst til dig eller din gavemodtager.

Som noget særligt har Lynggaards armbånd de fineste ædelsten. Disse kommer fra Indien. Alle ædelstenene har deres egen spirituelle kraft, der kan hjælpe bæreren, så han får styrke.

Hvis du derfor gerne vil købe et Lynggaard armbånd, bør du læse om de forskellige ædelstenes kræfter. På den måde kan du vælge netop den kraft, der passer bedst til dig eller din gavemodtager.

Unikke halskæder

Lynggaard har også designet flere unikke halskæder. Disse er blevet skabt af let oxyderet 925 Sterlingsølv. Det giver halskæderne et meget råt og maskulint udtryk. Blandt halskæderne findes du også den populære dog-tag halskæde. Den er fremstillet i rhodineret 925 Sterlingsølv. Hvis du derfor mangler en unik og flot halskæde med et råt udtryk, er det altid værd at kigge på Lynggaards udvalg.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *