Hvordan anmelder man en personskade?

Har du været udsat for et uheld? Er du kommet slemt til skade? Så skal din skade anmeldes – og gerne hurtigst muligt! Personskader kan nemlig erstattes gennem et forsikringsselskaber. Hvis du har en ulykkesforsikring, så er du højst sandsynligt berettiget til en erstatning. Vil du gerne videmere om, hvordan du anmelder enpersonskade? Så læs med i denne korte artikel.

Sådan får du anmeldt din skade

For at garantere at du får den rette behandling, så skal du gå til din læge, før du indberetter din skade. Din læge kan undersøge skaden og registrere den i din journal, så du har bevis på, at skaden er sket.

Jo flere oplysninger du har desto bedre. Udover lægebehandling kan det være en god ide at fremvise andre beviser som for eksempel billeder eller vidner af hændelsen.

Når du har alle de relevante oplysninger, såkan du anmelde din skade til dit forsikringsselskab. Hvis din skadeanmeldelse godkendes, så er du berettiget til en erstatning.

Behandling afskadeanmeldelsen

For at fåudbetalt en erstatning, så er det vigtig, at du ikke venter for længe med at skride tilhandling. Selvom tiden efter en ulykke kan være hård både fysisk og psykisk, så er det en god ide at arbejde på din skadeanmeldelse, så snart du kan. Hvis du grundet ulykken har problemer medat få styr pådet praktiske, så kan du eventuelt få hjælp gennem en god ven eller et familiemedlem.

Din mulighed for erstatning mindskes, hvis du først går til læge og får undersøgt skaden flere uger efter hændelsen. Jo hurtigere du kan anmelde din skade og fremvise beviser, desto bedre. Ofte behandles skadeanmeldelsen relativt hurtigt, så du snarest kan modtage din erstatning.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *