2 ting du skal købe, inden du bliver en nybagt forælder

Det at blive nybagt forældre, kan virke virkelig skræmmende og nyt: pludselig at stå med ansvaret for et lille nyt barn, med ingen “professionel” til at holde øje. Dog bliver din kærlighed til barnet, ofte hvad du behøver for at komme igennem de næste 18 år. Det kan være svært at være nybagte forældre, så derfor kan det være vigtigt at undersøge, hvad du har brug for at købe, inden den lille kommer til verdenen.

Her er en lille liste af ting du kan købe, så du er helt forberedt.

En brystpumpe til når faren skal være alene medbarnet

Det kan være en rigtig god ide at købe en brystpumpe, da det jo ikke altid er tilfældet at mor kan made barnet. Med en brystpumpe kan far også made barnet: hvis mor skal besøge nogle veninder, eller hvis det er mors tur til at sove natten igennem. Det eneste du skal, er at pumpe og sætte mælken på køl til senere brug. Desuden kan en brystpumpe også sørge for, at du ikke bliver øm om brystet, på grund af alt det mælk der kan hobes op.

En legemåtte er nu noget af det vigtigste

Den lille nyfødte baby vil jo ikke kunne ligge i sengen hele dagen, og dine arme har brug for et hvil efter at have vugget dem i søvn. Derfor kan man nemt folde en legemåtte ud, hvor babyen kan rulle rundt på en blød måtte.

Du vil kunne finde rigtig holdbare og fine legemåtterher: Hyggi. Den er nemt at rulle sammen og gemme væk, der er god plads til, at din baby kan rulle rundt, og det vil kunne styrke din babys motoriske færdigheder.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *