2023 er året for dig

År med motion

Motion skal for mange mennesker fylde meget mere for dem i fremtiden. Det skal fylde så meget at man slet ikke forstår det. Det skal fylde 10% af alt din tid. Hvis ikke du har overskud til at dyrke motion hver dag, skal du som et minimum dyrke motion 3-4 gange om ugen. Spørgsmålet eller rettere sagt undskyldningen om at man ikke har tid nok er simpelthen et spørgsmål om prioritet. Der er folk der fortæller mig at de har alt for meget arbejde, men det viser sig at de alligevel holder fri klokken 18 hver dag. Fortæl mig at du ikke har tid til at tage hjem, det maks. 40 min. for at løbe en tur på 20 min og derefter genoptage dine pligter som studerende, forælder eller andet. Dette år skal sætte den motionsmæssige ramme for resten af dit liv. Hjælp det dog lidt på vej.

År med psykisk fremgang

Alt for længe har der ikke været fokus på mænds mentale helbred. Der er alt for mange mænd der bliver socialt udskældt, psykisk misbrugt, eller går med tvangstanker. Mænd er desværre overrepræsenteret i selvmordsstatistikken og det er ikke det eneste. Mænd har i højest grad arbejdet for under mindsteløn, mænd har hyppigere dårlige arbejdsvilkår, og listen fortsætter. Så hvis du som mand nogensinde har følt dig ensom eller fortabt så er der forandring på vej. Vi som mænd skal være meget bedre til at tale ud. Hvis vi har vægt på skuldrene, hvis vi føler os ensomme skal vi tale med nogen om det.

År med succes på arbejdspladsen

Ja, dette år blive dit år. Du skal netop nu tage ud og købe et nyt jakkesæt, og gå med det ofte. Tag direkte til frisøren efter og bliv sat i stand. Få den vovede frisure og blæs alle på kontoret bagover.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *