3 tips til fornyelse af badeværelset

Vi bruger allesammen badeværelset hver eneste dag, men det er typisk også det rum, hvor der bliver gjort mindst ud af indretningen. Listen over toilet-indretning-must-haves er så lang, at der sjældent er plads til noget, som ikke er strengt nødvendigt og funktionelt. Vægfliser besværliggør også at hænge ting på væggene, så det kan være svært at sætte sit personlige præg på badeværelset.

Tip 1: Vælg med omhu

Mange af badeværelsets indretningselementer er must-haves – men det betyder ikke, at de er ligegyldige. Du kan sagtens finde billige løsninger, men hvis du vælger med lidt mere omhu, kan du få rummet til at se meget mere fuldendt ud.

Bruseforhæng, bademåtte, håndklæder, toiletbørste og -spand eller toiletpapirholder er ikke det mest sindsoprivende at købe, men du kan prøve at finde elementer i samme farver eller nuancer for at skabe sammenhæng i rummet.

Tip 2: Sæt hylder op

På grund af fliserne er det en lidt større forpligtelse at bore huller i badeværelsesvæggen end i andre rum. Der findes efterhånden flere mulighed for ophæng uden skruer – sugekopper, dobbeltklæbende tape og lignende – så du kan hænge både knager og billeder op, hvor du vil.

En anden løsning er at sætte hylder op. Så kan du selv bestemme, om der skal stå en plante, parfumer, billeder eller Kay Bojesen-figurer – og du kan skifte mening lige så tit, du vil.

Tip 3: Skru op for varmen og ned for prisen

Intet er værre end at fryse på badeværelset, og med en luft til luft varmepumpe kan du varme rummet op på rekordtid. En varmepumpe udnytter varmen i luften udendørs og sender den ind til dig (kun varme, uanset hvor koldt det er udenfor). Investerer du for eksepmel i en Mitsubishi varmepumpe, kan du holde varmen hele året og ovenikøbet spare penge på din varmeregning.

4 tanker om “3 tips til fornyelse af badeværelset

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *