4 fordele ved infrarøde saunatæpper

  1. Hæv hjertefrekvensen

En af de første effekter af en sauna er at hæve din puls, hvilket har alle mulige fordele for hjertesundheden.

 

Dette sker, når din kropstemperatur stiger, og en øget puls er en del af din krops bestræbelser på at sænke temperaturen igen.

 

Nogle undersøgelser har vist, at folk, der bruger saunaer regelmæssigt, er mindre tilbøjelige til at lide af tilstande som pludseligt hjertestop, koronar hjertesygdom og hjerte-kar-sygdomme. Et andet alternativ er infrarøde saunatæpper som kan fås her.

 

Selvom disse undersøgelser hovedsageligt vedrørte traditionelle finske saunaer, er der al mulig grund til at tro, at infrarøde saunaer og saunatæpper vil have en lignende effekt, hvilket gør et saunatæppe til en fantastisk måde at forsøge at forbedre dit hjertes sundhed på.

  1. Forbedre cirkulation

Ud over at forbedre hjertesundheden, da varmen fra en sauna får dit hjerte til at slå hurtigere, får det også mere blod til at blive pumpet rundt i din krop.

 

Dette er fantastisk til folk med dårligt blodomløb, da det sikrer, at blodet kommer helt ned til dine hænder og fødder.

 

Det kan også hjælpe med at blødgøre hærdede blodkar, hvilket også reducerer risikoen for hjerterelaterede problemer.

 

  1. Lavere blodtryk

Der er god evidens for, at regelmæssig saunabrug også kan sænke blodtrykket, men når du først begynder at bruge en sauna, kan du opleve, at dit blodtryk stiger.

 

Men hvis du bliver ved med at bruge sauna flere gange om ugen, vil du hurtigt opdage, at dit blodtryk falder til et sundere niveau, med alle de dertil hørende fordele.

 

Endnu en gang blev forskningen, der understøtter disse påstande, udført for at undersøge traditionelle saunaer i finsk stil frem for infrarøde saunaer eller saunatæpper, men der er ingen grund til at tro, at resultaterne ikke ville ligne hinanden, selvom de ikke er helt så udtalte.

  1. Reducer stress

En af de mest åbenlyse fordele ved at bruge en sauna er, at det reducerer stress, og dette er noget, der understøttes af både anekdotiske beviser og hård videnskab.

 

Hvis vi taler om traditionelle sidde-saunaer, er det næppe overraskende, at det at sidde i et svagt oplyst rum fyldt med damp og intet andet at lave end at slappe af og svede er forbundet med et sænket stressniveau.

 

Når du er i en sauna, er det nemt at glemme bekymringerne i dit daglige liv, og det er en af ​​hovedårsagerne til, at folk besøger saunaer.

 

Så er der også det sociale aspekt, da mange mennesker besøger saunaer med venner eller familie, og selvom det ikke er tilfældet, kan du stadig chatte med andre saunabrugere, mens du er der.

 

Det kan argumenteres for, at det ikke er helt det samme at bruge et saunatæppe – og du vil næsten helt sikkert gå glip af det sociale aspekt.

 

Men hvis du lukker alt andet ude og udvikler dit eget saunatæpperitual i et saunatæppe fra NordicHigh, eventuelt ved at sætte noget beroligende spa-musik på og slukke din telefon, er der ingen grund til, at sved i et tæppe ikke kan have samme beroligende virkning som at sidde. i en træsauna.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *