5 Garageforbedringer, der kan øge værdien af dit hus

Nogle mennesker tænker på garagen som et sted at holde en bil, når de ser den. Andre har mere ekspansive ideer, såsom et nyt boligareal eller muligvis et arbejdsområde. Vil renoveringen dog øge værdien af din bolig?

Svaret er måske uden tvivl, at en ren, opdateret garage kan hjælpe med salget af dit hus. Men forbedringer, der virker perfekte for din familie – som at omdanne din garage til et spillerum for teenagere – kan faktisk afskrække potentielle købere.

Fortsæt derfor med at læse nogle ideer, før du reparerer dette ofte oversete område.

1.Ventilér og isoler rummet

Hvis du bor i et område med høj varme eller kulde, er det fornuftigt at isolere væggene og loftet i en vedhæftet garage. Brug en del af husets klimaanlæg til at hjælpe med at beskytte dig og din bil mod elementerne.

Tilføj vejrstripning til bunden og siderne af døren for også at isolere den og stoppe udkast.

Derudover kan der bygges dobbelt carporte, som er ideel til familier med to biler.

En korrekt udluftet forbundet garage forhindrer kulilte i at lække ind i huset. Sæt en kuliltedetektor i for at advare dig om farlige situationer.

2.Brug en Smart Storage-metode

Mens opbevaring af genstande uden for sæsonen i din garage er OK, kan rod i området med baseballudstyr, plastiksvømmebassiner og lignende formidle det forkerte budskab. Det giver indtryk af, at boligen ikke har plads nok til købere.

Reoler er meget effektive, når de bruges korrekt. Installation af robuste trådhylder eller køb af homogene fritstående hylder lavet til at rumme store containere er den mest omkostningseffektive løsning. For at forhindre dem i at falde og skade nogen, skal du bare sørge for, at fritstående hylder er fastgjort til væggene.

3.Tilføj en gennemgangsdør

Du kan undgå konstant at åbne og lukke hovedgarageporten, hvis du har en fritliggende garage og ansætter en professionel til at installere en dør til dig. En tydelig indgang er et betydeligt fremskridt. Du bør nøje overveje at installere en låge til indkørsel hvis du er en husejer, der er bekymret for at beskytte dit hus og garagen, hvor dine biler opbevares.

4.Giv plads til din bil

Fortsæt med at bruge området for det meste som en garage til din bil. Værdien af din ejendom vil ikke stige, hvis du konverterer din garage (eller endda halvdelen af en garage med to biler) til et maleristudie, håndværksrum eller plads til møbellakering. Faktisk, hvis den potentielle køber ikke deler din vision for rummet, kan det afspejle dårligt på dit opslag. Dit hjems værdi vil stige, hvis du bygger et opholdsområde over garagen, og det vil stige endnu mere, hvis det har et køkken og et komplet badeværelse.

5.Tilføj yderligere stikkontakter

Få en elektriker til at installere to GFCI (vandtætte) stikkontakter pr. garagevæg, i alt seks i en garage med en bil, hvis du ikke allerede har dem. Denne mindre ekstra udgift har en betydelig belønning. Derudover er det som regel en god idé at installere en brandslukker.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *