Badeværelset er hjemmets vigtigste rum

Hvis du overvejer at renovere badeværelset, har du sikkert kigget på omkostningerne ved projektet. Og det er sandt, at renovering af dit badeværelse er en dyr post, især hvis du skal flytte rundt på afløb eller få en blikkenslager involveret i at installere dem. Men der er nogle ting, der både vil øge værdien af dit hus og reducere din vandregning, når du går videre med dette projekt. Her er 3 tips til, hvordan du sikrer dig, at dit nye badeværelse betaler sig selv tilbage!

Tip nr. 1: Installer et toilet med lavt vandgennemstrømningsniveau

En af de bedste måder at reducere din vandregning på er ved at installere et lavvandstoilet. Disse toiletter bruger mindre end halvdelen af den mængde vand, som traditionelle toiletter bruger, så du kan spare penge på din månedlige vandregning! Det sparer dig, ikke kun penge i det lange løb , men det vil også hjælpe miljøet.

Tip nr. 2: Tilføj et vandbesparende brusehoved

En anden måde at spare på din vandregning er ved at installere et vandbesparende brusehoved. Disse brusehoveder bruger ca. halvdelen af den mængde vand, som traditionelle brusehoveder bruger, så du kan spare penge, mens du stadig får et godt brusebad!

Tip nr. 3: Hvis muligt, så lad toilet og bruser være, hvor det er

Og årsagen til det er rent ud set af økonomiske årsager. For det, som kan være rigtig dyrt, når man skal renovere et badeværelse, det er, når man skal omrokere afløb til kloaken til henholdsvis håndvasken, toilettet og bruseren. Det er ikke bare lige at rykke rundt på, da det skal passe med afløb med mere. Så hvis du ønsker et renovere badeværelset så billigt som muligt, så lad selve indretningen på badeværelset være, som den er, og så kan man altid sætte nye fliser op på vægge, lægge nyt gulv med mere.

Men dermed sagt, så er det ej heller umuligt at rykke rundt på afløbene. Det kræver dog, at du skal have fat i en blikkenslager eller VVS’er for at få det gjort korrekt og lovligt. Der kan være flere årsager til, at du ønsker at rykke rundt på placeringen af for eksempel toilettet, hvis det er placeret dårligt på nuværende tidspunkt.

Badeværelset er et vigtigt rum i huset

Badeværelse er et lige så vigtigt rum som køkkenet. Det er et vigtigt sted, hvor vi kan gå på toilettet, når vi har behov for det, men det er også dér, hvor vi går i bad, frisører os, ordner hår, lægger makeup, børste tænder. Nogen tager endda tøj på på badeværelset. Vi laver mange ting på badeværelset, og derfor er der også mange husstande, hvor der er installeret to badeværelser i huset, af rent praktiske årsager.

Hvis du ønsker en renovering af dit badeværelse, så kan du kontakte Hausmannbyg, som er beliggende nær Viborg, hvortil du kan få ideer til design og indretning, men også selve renovering af badeværelse, som de har stor speciale og erfaring med. Du kan også kontakte din lokale håndværker, hvis du borg på sjælland, da det også skal kunne betale sig logistikmæssigt at få det til at passe sammen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *