Besøg Grækenlands smukkeste strande

Du kan opleve mange ting i Grækenland, fra Athens travlhed til roen på en lille ø. Uanset hvilke øer du vælger at besøge, er du sikker på at få en fantastisk tid. Med sine mange øer med nogle af de smukkeste strande i verden bør Grækenland stå øverst på din liste over sommerdestinationer. Her er blot nogle få af de bedste strande i Grækenland, som du bør besøge på din næste rejse.

Der findes mange forskellige øer, og de har stort set alle fantastiske strande

Kreta er Grækenlands største ø og byder på noget for enhver smag. Fra afsidesliggende bugter til lange sandstrande – der er masser af valgmuligheder, når det gælder om at finde et perfekt sted at nyde solen. Prøv Plakias-stranden eller Balos-lagunen, hvor du kan opleve nogle af de smukkeste strande i Grækenland.

Korfu: Denne Ioniske ø er kendt for sine frodige grønne landskaber og fantastiske strande. Den passende navngivne Emerald Beach er en af de bedste, men der er masser af andre fantastiske strande at vælge imellem, herunder Paleokastritsa og Kassiopi.

Mykonos: Denne verdensberømte ø er kendt for sit glamourøse natteliv og sine fantastiske strande. Paradise Beach er et fantastisk sted at slappe af, nyde det krystalklare vand og nyde den smukke udsigt.

Santorini anses for at være en af de smukkeste øer i verden og skuffer ikke, når det gælder fantastiske strande. Den sorte sandstrand ved Perissa er bestemt et besøg værd, og det samme gælder strandene ved Kamari og Akrotiri. Med sine dramatiske klipper, det krystalklare vand og de hvidkalkede huse er det let at se, hvorfor dette er et populært turistmål. Nogle af de bedste strande på Santorini omfatter Kamari Beach, Perivolos Beach og Red Beach.

Zakynthos: Denne maleriske ø er hjemsted for nogle af Grækenlands mest fantastiske strande. Navagio Beach, også kendt som Shipwreck Beach, er bestemt et besøg værd. Det hvide sand og det lyseblå vand giver en uforglemmelig oplevelse.

Kefalonia: Denne smukke ø er hjemsted for nogle af Grækenlands bedste strande. Myrtos Beach er berømt for sine dramatiske klipper og turkisblå vand – den er helt sikkert et besøg værd. Kefalonia har også masser af afsidesliggende bugter samt bugter, som er perfekte til at svømme og snorkle efter farverige fisk.

Øhop i Grækenland indbyder altså til mange muligheder, og ovenstående er blot for at nævne et par stykker af dem. Der er mange andre øer, der bestemt også er et besøg værd.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *