Billigt escaperoom

Tag i Escaperoom med rabat

Det kan hurtigt blive dyrt at prøve escaperooms, især hvis man gerne vil prøve mange. Hos Superevent og Breakoutroom er der mulighed for nogle attraktive tilbud, hvis du blot er lidt fleksibel med hvornår du kan besøge os.

Spar 25%

Har du mulighed for at besøge os tirsdag-torsdag, lørdag eller søndag i formiddagstimerne, tilbyder vi 25% på alle vores rum. Dette er en besparrelse på 450 kr på vores små rum (Op til 6-8 deltagerer) eller på 675 på vores store rum med plads til 10-12 deltagerer. I kan altså komme helt ned og kun give 168,- pr. person.

For at få de 25% skal i booke tid kl. 10.30, 12.00 eller 13.30 – ønsker I at besøge os lørdage eller søndage i dette tidsrum skal I være ude i god tid, for disse tider sælges hurtigt.

Last Minute – 200kr pr. person

Er I ude i sidste øjeblik, kan I benytte jer af vores Last Minute tilbud. Her giver i kr. 200,- pr. deltager og det kan derfor godt betale sig hvis i er en lille gruppe på fx kun 4 deltagerer. 

Last Minute tider åbnes der op for når vi kan køre rummet uden at booke endnu en medarbejder ind. Så enten hvis det sideløbende rum er booket eller hvis en medarbejder har et hul i sin arbejdsplan. Dette kan bookes op til 14 dage frem i tiden, men nogen gange åbner vi op med ret kort varsel.

Spar penge med sweetdeal

I perioder kører vi kampagner med sweetdeal. I øjeblikket kan du for eksempel komme i junglemysteriet for kr. 149,- pr person* Tidligere på året var det Basement13 vi kørte kampagne på.

*Der skal dog minimum bruges 5 værdibeviser pr. rum – men man kan sagtens være færre personer.

Kombiner escaperoom og andet sjov

Når du booker escaperoom hos os i Rødovre, kan du kombinere dit besøg med fx lokumsræs, quizshow eller et andet af vores funevents. Oplagt til personalehygge, polterabend eller andet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *