Børne toiletsæder i nybyggeri

Har du små børn når du bygger nyt hus, så kan en af de VVS ting du bør kigge efter være et børne toiletsæde. Det er måske kun de første 5 – 6 år af barnets liv, men hvis du nu har 3 børn, så ville jeg kraftigt overveje at installere et børnetoilet.

Det er et toilet der gør det nemmere for barnet at komme på toilet. De skal ikke kravle alt for højt op og du er sikker på, at de om natten selv kan formå at gå op på toilettet.

Det kan være dit barn vågner midt om natten og ligger og råber efter forældrene. Det kan ende med, at barnet tisser og gør baby sengetøjet helt vådt. Hvis du i stedet for dem lært, at de selv kan gå på toilettet, fordi der er installeret et børnetoilet, så er chancen for, at de faktisk står op og selv gør det meget større.

Mange forskellige typer af børnesæder

Du kan få toiletsæder uden et låg der skal åbnes. Det er da også kun i vejen som regel. Det gør også, at de ikke lige får klappet fingrene af låget.

Det er jo ikke værre, end at efter de første 10 år, så skal toilettet måske alligevel skiftes og så er børnene så store, at de ikke har brug for det toiletsæde eller børnetoilet alligevel.

Det er måske lidt luksus, og der er selvfølgelig alle mulige foranstaltninger, som gør det nemmere – men hvor ikke vælge en løsning, som rent faktisk er beregnet til børn.

Et toiletsæde til børn er ikke dyrere end almindelige toiletsæder – så prøv at kigge ind i fremtiden, kommer der børn i familien – måske 2 – 3 stykker, så er det helt klart en af de ting du skal gøre.

Det er det samme med et badekar – det er måske noget, som aldrig bliver brugt. Men har du små børn, så er det en verden til forskel at bade dem. Det bliver pludselig også noget de synes er sjovt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *