Book et mødelokale med branchens udbydere

Få et overblik over dine konkurrenter

Flere og flere grossister er begyndt at afholde små konventioner for at skabe sig en strategisk overblik over hvilke, hvem og hvor mange konkurrenter er de har. Nogen kender måske de berømte konventioner afholdt i las vegas, hvor tusindevis af mennesker flokkes til for at se hvad der nu end bliver tilbudt. Det er alt fra våben hvor alt fra generaler og presidenter kommer og køber ind til ders millitær, til civile borgere og youtubere kommer for at se deres næste projekt. Derudover findes der ligeså det samme indefor byggeverdenen og grossistverdenen. Det er derfor super smart at kunne invitere branchens største spillere til et mødelokale og skaf noget lækker mad og en god vært. Præsenter dine kollegaer, konkurrenter og potentielle kunder med den viden du har og profiler dig selv bedre end nogensinde.

Lad potentielle kunder se dit værk

Ja, det kan lyde tosset at lade kunder og konkurrenter se ens viden, strategier og produkter inden de bliver lanceret men det giver dig mulighed for at få real time viden om hvordan produktet vil blive modtaget og hvad folk egentlig vil efterspørge. Du kan sparre dig selv og din virksomhed for millioner af kroner i mislåede produkter ved at få noget information om hvordan det vil blive motaget i offentligheden. Tænkt eksempel: kontakt brahchens ti største konkurrenter og hør om ikke de kunne være interesserede i at afholde et arrangement. Få skaffet noget lækker mad, få booket et lokale og lær hinanden at kende. Ja, det lyder næsten barnligt men ddet kan betyde forskellen på god og dårlig kommunikation, mellem godt og dårligt samarbejde.

Få en på opleveren

Nu er denne artikel tiltænkt at kunne give dig en forretningsmæssig fordel og mulighed for at skaffe nye kunder og blive bedømt åbent af alt fra dine kollager til dine konkurrenter. Men derudover kan du sagtens også få en på opleveren samtidig. Det er en stor oplevelse for dig selv og dine kollegaer at blive inivteret til en stor forretningskonvention.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *