Brug VVS rør til at hænge din alufælge op med.

Skal dine alufælge hænges op, så kan du bygge ophæng af VVS rør!

VVS rør kan meget mere end bare flytte vand rundt i huset. VVS rør er nemlig utrolig stærke rør, der kan sættes sammen til en masse sjove og stilfulde ting. 

Hvem har ikke set diverse slags indretninger lavet med VVS rør. Du kan bygge et bord, lave knagerækker, en vinflaske holder med tappehane osv. Mulighederne er mange. 

Grunden til de er så alsidige er at de er utrolig stærk, de kommer i alle størrelser og med forskellige vinkler. Med andre ord, det er lidt som at bygge med lego. 

Når du skal sætte dem sammen til møbler eller ophæng. Så kan du undlade at tænke på om de er tætte. Så du kan blot skrue dem sammen så det ser ud som du ønsker, om et gevind er spændt helt fast er ikke så vigtigt. Bare de holder sammen. 

Sådan bygger du den

For at bruge dem til dine alufælge, skal du bruge et par forskellige ting. Det første er et par rørholdere eller flanger. Disse skal skrues på væggen. Men det er nok nemmest at gøre dette som det sidste. I dem skal der monteres nogle rør som står ud fra væggen i en 90 graders vinkel. Disse rør skal have samme længde som dine hjul er bredde. For enden af disse rør skal der nu sættes et hjørne/vinkel stykke på. I mellem de 2 vinkler sætter du så et langt stykke rør, der er lidt kortere end dit hjul ( alufælge med dæk ) er i diameter. Dermed vil hjulet ikke falde igennem. Når det hele er skruet sammen og godt forbundet kan du endelig skrue det hele på væggen. Dette gøres bare ved at holde den op på væggen og tegne hullerne i flangen ud med en blyant. Når den sidder på væggen, lægger du blot hjulet op o den, som en slags hylde. Voila. En alufælge holder til når dine sommerdæk skal på ferie mens du kører med vinterdæk, vice versa. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *