Den optimale reklamegave

Der kan tage meget at finde en reklameartikel som er værd at investere i. Der finde utrolig mange forskellige produkter, som alle lover at give god reklame for virksomheder. Men det er ikke alle produkter som kunder og kollegaer bliver glade for. Der findes utrolig mange gaver på markedet, men paraplyer med logo er noget som alle bliver glade for. Derfor bør din fremtidige reklameartikel måske være en paraply med tryk.

En paraply med tryk er enorm universel og kan bruges af alle der modtager den. Den kan bruges af unge, gamle, kvinder og mænd og er derfor den perfekte reklameartikel. Der er nemlig mange produkter som er rettet mod en specifik gruppe og som derfor ikke er den optimale gave af forære væk. En paraply med logo sikrer dig god reklame blandt alle aldersgrupper og alle mennesker i forskellige brancher.

Design en paraply med logo som du ønsker

Hos TopSupplies er der bred mulighed for at slippe fantasien løs og gå amok i farver og former til jeres paraplyer med tryk. Der er nemlig ikke nogle grænser, når det kommer til, hvordan jeres paraply skal se ud. I kan beklæde den med jeres logo eller med kommende kampagner, som i kommer til at køre. Det er ikke blot et smukt produkt, med også yderst praktisk at investere i. Kunderne vil ikke blot sætte pris den praktiske artikel, men også jeres kreativitet, som bliver lagt i produktet. Det kan nemlig være rart at vide, som modtager, at der er blevet lagt tanke og hårdt slid i produktet. I kan i samarbejde med TopSupplies udarbejde et produkt, som vise jeres visuelle udtryk.

Paraplyer til forskellige events booster jeres reklame

Paraplyer med logo er specielt gode til store events, hvor mange mennesker deltager. Det kan blandt andet være valgkampagner eller til festivaler. Disse bliver ofte holdt udenfor, og dermed med stor chance for regn. Du kan designe en paraply, som passer til omgivelserne og som samtidig er beklædt med jeres logo. På denne måde kan modtageren bære den med rundt på messer, hvor den kan skabe opmærksomhed for jeres virksomhed. Store events kunne blandt andet være Roskilde Festival eller den årlige gadefest kaldet Distortion i København. Her er der utrolig mange mennesker som deltager og det regner som regel et par dage. Det kunne derfor være en smart markedsføring at lade jeres paraplyer med tryk befinde sig på pladsen eller i gaden, når de unge fester løs. Det glæder nemlig både menneskene, som er tørre, samt giver god reklame.

I kan i samarbejde med TopSupplies udvikle smarte paraplyer med logo, som kan være med til at give markedsføringen et frisk pust. Drop de kedelige reklameartikler, som alle bruger, og invester i smarte paraplyer med tryk som kan bevæge sig rundt i landet. I sender blot et design, som i ønsker skal være på paraplyen og så ordner vi resten. Vi garanterer et smukt tryk, som vil holde i mange år og i alt slags vejr.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *