Der er intet bedre om sommeren end noget koldt at drikke

Intet siger forår og sommer som en iskold, forfriskende drink. Uanset om det er en klassisk sodavand, en smoothie med tropiske frugter eller en iskold margarita, er disse tørstslukkende drikkevarer perfekte til de varmere måneder! Hvis du vil prøve noget nyt så Lav din egen bubble tea. Lad os tage et kig på nogle af vores yndlingsdrinks til den kommende sæson.

Sodavand

Sodavand er altid et klassisk valg, når det kommer til at tilbringe tid udendørs i foråret og sommeren. Fra traditionelle colaer til frugtagtige smagsvarianter som kirsebær og appelsin er der noget for enhver smag, når det gælder kølige, kulsyreholdige forfriskninger. Hvis du er på udkig efter noget med lidt mindre sukker, kan mousserende vand også være lige så behageligt – prøv at tilføje lidt frisk citrusjuice for at tilføje et pikant spark.

Prøv noget nyt

Hvis du føler dig kreativ, hvorfor så ikke lave nogle lækre smoothies eller shakes? Uanset om du vælger en klassisk kombination af banan og jordbær eller noget mere tropisk som mango og ananas, vil disse cremede drinks helt sikkert give den perfekte opkvikker på de varme sommerdage. For at få en ekstra godbid kan du prøve at tilføje lidt knust is og en kugle af din yndlingsis!

Til de voksne

For et voksent twist er der intet bedre end en frisklavet margarita. Bland tequila, limesaft og triple sec med masser af knust is for at få en syrlig blanding, der er lige så forfriskende som den er velsmagende. Hvis du er på udkig efter noget uden alkohol, men stadig fuld af smag, hvorfor så ikke prøve en jomfrumargarita? Du skal blot erstatte tequilaen med citrus sodavand eller ginger ale for at få en lækker og mættende mocktail.

Bubble tea

Bubble tea, også kendt som boba tea eller perlemælkste, er en forfriskende drik lavet på sort te og tygge tapiokaperler. Det er en populær drik i de asiatiske lande og bliver mere og mere populær i hele verden. Hvis du vil lave din egen bubble tea derhjemme, skal du bruge nogle grundlæggende ingredienser: sort te, tapiokaperler, sødemiddel, en blender eller foodprocessor og selvfølgelig dine yndlingsfyldninger.

 

Det første skridt er at lave tapiokaperlerne. Start med at koge vand i en mellemstor gryde på komfuret. Når vandet er kommet i kog, tilsættes tapiokaperlerne i gryden, og varmen reduceres til lav-/mellemvarme. Rør jævnligt rundt og kog i 15-20 minutter, indtil de er gennemkogte, men stadig har lidt bid i dem. Når de er færdige med at koge, sies de i en sigte, hvorefter der løber koldt vand over dem for at forhindre, at de koger yderligere. Stil dem til side, mens du laver resten af din boblethe.

 

Nu er det tid til at lave din bubble tea! Begynd med at brygge noget sort te ved hjælp af enten løse blade eller teposer i henhold til pakkens anvisninger. Når den er brygget, skal du fjerne eventuelle teposer/filtre og derefter tilsætte sukker eller et sødemiddel efter eget valg – det kan være alt fra simpel sirup, honning eller agavenektar. Bland, indtil alt er opløst, og hæld det hele i glas fyldt med isterninger – det hjælper med at holde din bubble tea kølig, mens du laver den færdig!

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *