Derfor kan det være en fordel med en lastbilkran til dit byggeprojekt

Der er mange opgaver forbundet med at bygge et nyt hus eller foretage større renoveringer på det gamle. Og fordi huset er stort og højt, bliver det ofte nødvendigt at bruge en lastbilkran for at ”nå i hus” med opgaverne.

Har du en entreprenør til at bygge for dig, skal du naturligvis ikke selv bekymre dig om at koordinere fagfolk eller anskaffe det nødvendige materiel til at klare opgaverne. Men er du selv byggeansvarlig, bliver det pludselig din opgave at sørge for, der er koordineret i alle faser – herunder også til montage-, løfte- eller grab-opgaver.

Montageopgaver kan f.eks. være i de tilfælde, hvor du skal have sat et spær op ved taget eller hvor du måske skal have løftet dine tagsten op, så taglæggeren kan tilgå stenene og få lukket taget til. Her er det vigtigt, du har mulighed for at hejse stenene og bringe dem op på det niveau, hvor dine taglæggere bevæger sig rundt. Hvis ikke kan tidsfristen begynde at løbe, hvilket kan ende med at blive dyrt.

Grab-opgaver kan f.eks. være, når du skal have gravet ud til den kommende terrasse eller skal have lavet en anden form for belægning -f.eks. en flisegang eller lignende. Har kan man både leverer jord og grus til at plane områderne ud, ligesom man kan bruge grabben til at fjerne jord, sand eller haveaffald.

Skal der f.eks. leveres et legehus eller en pavillon til haven, kan kranen også bruges til denne opgave.

Find et kranfirma med base nær dig

Når du skal finde et firma, som kan levere kranen, er det værd at tænke lokalt. Et firma som BAS Kraner A/S har afdelinger på både Sjælland samt på Fyn og i Jylland. Dermed kan du booke aftale med et kranfirma, som kan levere hurtigt og ubesværet – uden at du skal betale for ekstra transportomkostninger. Det er værd at tage med i dine overvejelser.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *