Dødsbo Hjælpen – Køb og rydning af dødsboer

Står du overfor en af de sværeste situationer i dit liv? Det kan være, at en person, der har stået dig nær, er gået bort, hvorfor du nu står tilbage med en meget tom fornemmelse. Vi ved alle, at døden er en helt naturlig del af livet, men derfor kan den alligevel komme bag på os, og den vil altid gøre et stort indtryk.

Derfor er der mange, der efter et dødsfald skal have tid til sig selv, de andre efterladte og den sorg, som alle står tilbage med og skal have bearbejdet, før de selv er i stand til at komme godt videre med eget liv.

Har du svært ved at overskue en sådan praktisk opgave?

Og netop derfor kan det synes næsten uoverskueligt, når man får en praktisk opgave at skulle tage ansvar for. Det er for eksempel noget, der gør sig gældende, hvis den afdøde efterlader sig et bo, som det nu er op til dig at få afviklet. For ikke nok med at du skal beslutte, hvad der skal ske med det – det kan for eksempel være, at det skal sælges, så skal du også have boet tømt og gjort klar til et salg, så det også kan komme videre.

Og det er noget, der er hårdt. Både fysisk fordi der kan være mange genstande fra et helt liv, der skal ryddes, men også følelsesmæssigt fordi de ting kan have stor betydning og bringe masser af minder frem.

Lad professionelles tage over på tømning og rydning af dødsboet

Derfor er der mange, der vælger at lægge den store byrde fra sig ved at lade professionelle tage over på arbejdet. Det er for eksempel noget, som Dødsbo Hjælpen har mange års erfaring inden for, og derfor kan du være sikker på, at du med en tømning og rydning af dødsbo herfra vil stå tilbage med en god fornemmelse.

Her bliver alt i hjemmet nemlig ryddet med stor respekt og ikke mindst empati for det liv, der har udspillet sig i boet, og derfor kan du trygt overlade arbejdet til de professionelles, hvorfor du kan bruge din tid på din sorg.

Det er heldigvis både hurtigt og let at få den nødvendige hjælp

Så står du tilbage med et dødsbo Nordsjælland, du skal have ryddet, så bør du kontakte Dødsbo Hjælpen allerede i dag. Her er hjælpen nemlig kun et opkald væk. Sammen aftaler I et tidspunkt for en inspektion af hjemmet – det vil typisk tage mellem 30 – 60 minutter alt efter boets størrelse, tilstand og mængde af indhold, og herefter vil det være muligt at give en vurdering på boet. Er du enig i vurderingen, kan arbejdet med tømningen og rydningen begynde ganske kort tid efter.

Snart efter vil dødsboet være klar til at komme videre på sin færd

Og hos Dødsbo Hjælpen er det ikke kun selve rydningen, du får hjælp til. Her er det nemlig vigtigt, at arbejdet blive rudført ordentligt, og derfor vil du komme tilbage til et hjem, der også er rengjort, således det er klar til at komme videre på sin færd.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *