Du bør overveje en kapok madras til soveværelset

De fleste af os skifter ikke madras ofte nok. Den går hen og bliver lidt ujævn, og mister noget af den komfort den havde engang. Men når vi skal skifte noget ud i dagens Danmark, så bør vi også tænke over hvad det er vi forbruger – om det er godt for os og for naturen. I denne forbindelse er det blevet et populært valg af udskifte sin gamle madras med en kapok madras.

Så er spørgsmålet hvad en kapok madras er

Hvis du ikke er helt med på hvad en kapok madras er, så skal du ikke være for ked af det. De færreste ved det endnu, og det er en skam. En kapok madras har nemlig en række fordele i forhold til en almindelig madras. Udover at når du finder en kan du regne med at det også er en økologisk madras, det er derfor du finder dem de steder der fokuserer på økologisk tøj, så er en kapok madras også det rigtige valg hvis du vil være miljøvenlig og hvis du døjer med allergi.

Det er en allergivenlig madras

Hvis du vælger at prøve kapok af, så skal du vide at du samtidig får en allergivenlig madras. Og det er jo en dejlig ting at få med i købet. Men hvis du f.eks. skal købe en madras til barnevognen eller babyværelset, så kunne det måske være en ide at starte med at få en kapok madras, så man sørger for at den lille har de bedste forhold fra start af.

Miljøvenligheden er i højsæde

Ikke nok med at du får en økologisk madras, der også er allergivenlig, du kan også regne med at det er et miljøvenligt valg. Kapok er nemlig et fornyeligt materiale. Det vil sige at det ikke er særligt belastende for naturen, man hugger nemlig ikke træet ned for at producere de fibre der skal bruges til madrasser eller dyner. Man udvinder det i stedet fra frøene til træet. Dermed bliver aftrykket på klimaet mindre, og derfor kan en kapok madras også anbefales til de folk der går meget op i miljøet.

2 tanker om “Du bør overveje en kapok madras til soveværelset

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *