En lækker Påske hilsen til medarbejderne

Hvis ikke du allerede er begyndt at forære en lille påskehilsen til dine medarbejdere, kan det være, at det er i år du skal med på vognen.
I løbet af de seneste år er det blevet mere og mere populært at give medarbejderne en lille gave omkring påsketid, da det er en fantastisk anledning til at vise dem, at de er værdsat af arbejdspladsen.

Dette kan gøres på mange måder, men en af de mest udbredte må nok være påskegavekurven. Her får du muligheden for at sammensætte et lille udpluk af lækkerier. Det kunne for eksempel være nogle smukke chokoladepåskeæg, måske endda som fyldte chokolader, en lækker special påskebryg eller to, og måske noget, som ikke er decideret forbundet med påske, men er specielt for jeres virksomhed.

Dermed ikke sagt at det er umuligt at finde noget, der både passer ind i påsketemaet og samtidig kan kommunikere virksomhedens taknemmelighed overfor deres ansatte. De fleste producenter af delikatesser har, i takt med udbredelsen af påskegaven, udviklet sortimenter der passer ind i højtiden. Det betyder at du også sagtens kan finde lækker vingummi, lakrids og meget mere, der er udviklet i højtidens ånd.

 

Selvom påsken har rødder tilbage til jødedommen og kristendommen, bliver højtiden som regel ikke fejret lige så religiøst som den er opstået. Netop med 1900-tallets ændringer i lukkeloven, blev det muligt at se på påskedagene som feriedage frem for reelle helligdage, hvor alle butikker var lukkede og der ikke var så meget at give sig til. I den forbindelse er påsken som højtid gledet tilbage til hvordan de gamle hedenske forårsfester blev holdt, med stærk øl og god mad.

I bund og grund handler de fleste af de danske højtider i dag om at samles i de fællesskaber, man færdes i til hverdag for sammen at spise god mad og dele minder, så hvorfor ikke sætte din virksomhed ind i den kontekst? En påskehilsen til medarbejdere kan både fungere som supplement til den klassiske påskefrokost, eller som en anerkendelse af hvor vigtigt det er at bruge tid med familien i højtiderne.
Hvis jeres virksomhed allerede holder et arrangement i anledningen af påske, kan en påskegavekurv være den perfekte overraskelse som afslutning på arrangementet. Hvis fokus skal ligge mere på hygge og familie, er der rig mulighed for, at dine medarbejdere kan få tilsendt overraskelsen hjem til deres egen adresse.

Uanset hvilken tilgangsvinkel der tiltaler jer, kan man med en anerkendende påskehilsen til sine medarbejdere udbrede budskabet om, at de er værdsat, hvilken er guld værd som supplement til jeres indsats for at fastholde medarbejdere.

Til slut et godt råd: Husk at vedlægge et kort med et par ord om enten gaven, virksomheden, eller medarbejderen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *