En unik mulighed for at tjene penge, når bilen skal skrottes

Der kommer et tidspunkt, hvor det er nødvendigt at skifte bilen ud. Måske har du en eller flere biler, som står stille i garagen eller på parkeringspladsen. Og det er hverken sundt for bilen eller for pengepungen. Når en bil er stillestående, betyder det unødvendige udgifter til vægtafgift og forsikring. Derfor kan det være oplagt at undersøge mulighederne for at komme af med bilen.

En mulighed er skrotte, hvor der faktisk både kan være penge at spare og hente. For det flestes vedkommende er den bedste løsning at alliere sig med mere professionelle kræfter. Netop derfor har vi valgt at guide dig direkte ind i varmen til DanAutoSkrot. Et firma med base i Ishøj, der køber og skrotter alle slags biler.

Et unikt serviceniveau

Tilsammen har DanAutoSkrot skrottet mere end 10.000 biler. De sørger for, at der bliver lavet fornuftige aftaler med en fair og konkurrencedygtig pris. Hele processen foregår via en tæt dialog. Det hele starter ud med, at firmaet modtager dit bilskrot, og derefter afmelder de bilen hos SKAT. Dermed bliver processen nem og ubesværet for dig.

Set fra et bredt perspektiv kan det oftest bedre betale sig at skrotte bilen fremfor at sælge. DanAutoSkrot overholder alle lov- og miljømæssige regler, når de ophugger din skrotbil. Derudover indgår miljø og ansvar som nogle af nøgleordene. Kort og godt betyder det, at selve demonteringen af skrotbilen samt aftapningen af alle skadelige væsker udføres på både ansvarlig og miljørigtig vis.

 

Dækker hele landet
DanAutoSkrot køber skrotbiler i hele landet uanset stand. De tager sig både af personbiler, varebiler, skadede og defekte biler, biler uden afgift, ATV’er, leasingbiler og motorcykler.
Hvad enten du befinder dig på Sjælland, Fyn eller Jylland og uanset om din skrotbil er uden registreringsattest, uden papir, mærke og model, så står de erfarne medarbejdere klar til at hjælpe dig. Firmaet bygger på en bred erfaring, hvor de ved, hvor meget det betyder for kunderne, at det er let og bekvemt at kunne komme af med bilskrot.

 

Høje skrotpræmier
En af fordelene ved at alliere sig med DanAutoSkrot er, at de giver Danmarks højeste skrotpræmie på din skrotbil – både når det gælder benzin- og dieselbiler. Det er faktisk muligt at få helt op til 100.000 kr. for din bil. Derudover tilbyder de at afhente bilen på din adresse, og det er kvit og frit. Som prikken over I’et afmelder de også din bils registrering, så du ikke skal tænke på det. Betalingen af din skrotpræmie kan enten ske med kontant afregning, via kontooverførsel eller via MobilPay. Overordnet set er der gode muligheder for både at spare og hente penge ved at afgive din skrotbil til DanAutoSkrot.

 

Er du i tvivl om, hvordan processen foregår, eller brænder du inde med spørgsmål vedr. priser, skrotpræmie og afhentning, så tøv ikke med at kontakte DanAutoSkrot. Med mange års erfaring bag sig, står de klar til at omfavne dit individuelle behov baseret på en serviceminded og kompetent vurdering.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *