Er det blevet tid til udskiftning af opvaskemaskinen?

Er det blevet tid til at udskifte den gamle opvaskemaskine? Det kan der være med god grund. Nogle af de nye opvaskemaskiner sparer nemlig en hel del strøm og vand, og samtidig er de hurtigere til at vaske og med et lavere strømforbrug. Men når du først har bestilt opvaskemaskinen er du kun ét stykke af skridtet. Du skal nemlig også have fjernet den gamle opvaskemaskine og koblet den nye opvaskemaskine til vand og strøm. I denne artikel får du svar på nogle af spørgsmålene der relaterer sig til udskiftning af den gamle opvaskemaskine.

Hvad koster installation af opvaskemaskine?

Det er ikke muligt at give et entydigt svar på, hvad installationen af en ny opvaskemaskine kommer til at koste. Det afhænger nemlig blandt andet af landsdelen: i nogle landsdele er leveomkostningerne lavere end ved andre og derved vil timelønnen for VVS-installatøren også variere. Men det er blot en af faktorerne. En anden er, hvor meget af arbejdet du selv udfører: hvis du selv frakobler og bærer den gamle opvaskemaskine ud, vil prisen typisk også være lavere, da VVS-installatøren skal lave mindre arbejde og derved skal arbejde færre timer, hvilket resulterer i en lavere samlet pris.

Dog kan man sige, at prisen vil ligge i omegnen af 500-5.000 kroner inklusive moms. Du kan læse mere om priserne her.

Sådan sparer du på installationen

Der er penge at spare, hvis du skal have installeret opvaskemaskine. Dels kan du sørge for selv at stå for noget af arbejdet. For eksempel kan du sørge for selv at bære den gamle opvaskemaskine ud, så VVS-montøren ikke skal stå for den del af arbejdet. Derudover er det vigtigt, at du indhenter adskillige tilbud på opgaven. Hvis du indhenter flere tilbud kan du sikre dig, at du får den bedste pris på opgaven. Enten kan du gribe telefonen og ringe til adskillige montører, eller du kan bruge diverse online services.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *