Et nyt tag er slet ikke så dyrt som du tror

Titlen lyder næsten for god til at være sand, men den er altså god nok! Jeg oplever ofte, når jeg fremviser huse til mulige kunder, at hvis taget er i dårlig stand, så bakker de næsten ud af døren før de overhovedet er kommet ind og har set, hvad huset ellers har at byde på. 

Jeg prøver ofte at rådgive til, at man ikke skal lade sig skræmme af, at taget skal skiftes indenfor en kortere tidsperiode. Ofte er det et rigtig godt element i en prisforhandling på et hus, og der findes rigtig mange dygtige håndværkere, som både kan tilbyde resultater af høj kvalitet til rigtig gode priser. 

 

Det kan selvfølgelig varierer fra hus til hus og tag til tag. Det kan være svært at sige en pris på nyt tag, uden at tage udgangspunkt i det enkelte hus, men jeg har alligevel forsøgt at samle nogle priseksempler og tidsestimater her. Også fordi det med hvor lang tid det tager, er selvfølgelig også et vigtigt parameter. Man skal gerne kunne passe det ind i ens hverdag. 

Et nyt tag med eternittagplader

Eksemplet her tager udgangspunkt i 200 m2 tag, som udføres med med diagonale eternit-tagplader og zinkbeklædninger. Tidsestimatet på dette projekt er en varighed på 5 uger, og prisen omkring 250.000 kr.

Skal et klassisk rødt tegltag være dit nye tag?

Hvis du drømmer om et klassisk rødt tegltag, så skal du læse med på dette eksempel. Det tager udgangspunkt i et 110 m2 klassisk rødt tegltag som er fra V. Meyer, hvor der også er monteret nye Velux ovenlysvinduer. Dette projekt har en varighed på 18 arbejdsdage, hvilket svarer til ca. fire ugers tid og prisen ligger omkring 250.000 kr. til 300.000 kr. 

Måske et tagpaptag med listedækning er det rigtige for dig

Et eksempel på et listetag med zinkinddækning og zinktagrender, kan eksempelvis klares på en to ugers tid og holdes på et budget i omegnen af 150.000 kr.

Sidste eksempel: Det moderne ståltag

Måske det er et moderne ståltag, som du er på udkig efter. Dette er sidste eksempel og tager udgangspunkt i 200 m2 Decra ståltag, som er i farven mat sort. Dette gør at taget lignet et klassisk tegltag. Denne type og størrelse kan klares på 6 dage, og i omegnen af 130.000 kr. til 160.000 kr. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *