Få malet din bolig og tjen penge på den

Marker sølvbrylluppet med en gang maling

Når man har været gift i 25 år så når man traditionen tro det kære sølvbryllup. Det er som mange andre faste traditioner ikke altid nemt at se sig selv i noget der er så fast defineret som ritual. Det er på den ene side dejligt at træde i mange andre menneskers fodspor, men det er også afgørende at man kan mærke sig selv i det man gør, ellers forbliver det en overfladisk bevægelse af ren form. Den perfekte balance må man afklare med sig selv og sin ægtefælle, men vi vil gerne her bidrage med en lille idé til at markere sølvbrylluppet indenfor hjemmets enemærker.

Hjemmets fire hvide vægge

Et sølvbryllup kan forstås som et rigtig godt tidspunkt at genoplive ens parforhold og ikke bare de ægteskabelige løfter. Parforholdet lever og ånder i hjemmet, så for at gøre dette lidt mere konkret og reelt, så kan man simpelthen lave et projekt ud af, at få malet hjemmet i frisk maling, og derefter gå sammen om en lille nyindretning af hjemmet. Når man har været sammen i så mange år, så er der jo uden tvivl gået vane i hjemmet. Det er rigtig fint, men det er også forfriskende med lidt forandring. Selv hvis I ikke har lyst til at ændre noget i indretningen, så vil det friske lag maling gøre rigtig godt. Hvor tit er det lige man får gjort den slags? Det kræver en anledning, og et sølvbryllup er en glimrende en af slagsen. Dette er både en symbolsk handling for jeres par, men også en rigtig sund handling for jeres hjem. Selvom jeres rengøring sikkert er rigtig fin og regelmæssig, så er der ikke noget der kommer i bund, som når man får flyttet møblerne, og givet et frisk lag maling.

Professionel maling

At male et helt hus er en stor opgave, som man ikke kan klare på egen hånd, så der må professionel hjælp til. Det er den eneste fornuftige tilgang, og det sikrer et smukt resultat, som vil holde jeres hjems niveau og mere til i mange år frem. Det har heldigvis aldrig været nemmere at finde en maler i Horsens end det er nu. Man kan bare gå på internettet og foretage en simpel søgning, og her vil man finde sider som eksempelvis maler-oversigt.dk, der tilbyder at kontakte malerne for en, på baggrund af det behov man har skitseret. Siden vil så vende tilbage med tilbud fra malerne, hvilket man så kan benytte til at tage imod et af disse tilbud eller ej. Det smarte ved denne model er, at man ikke behøver at ringe rundt til en række malere, og ej heller sige afbede sig tilbud, og derefter afvise flere af disse. Det er altså en del arbejde, og en del telefonsamtaler man sparer sig selv. Sølvbrylluppet er en smuk tradition, og I har hermed fået overgivet en idé til at gøre det helt jeres egen i tillæg de faste og hyggelige traditioner der naturligvis også hører sig til.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *