Fakta om hoppeborge – og hvorfor du skal leje en til næste familiefest

Hvad er en hoppeborg?

Har du nogensinde været på et marked hvor de omrejsende tivolier lægger vejen forbi? Der har de ofte de oppustelige hoppeborge i flere afskygninger. nogen har rutsjebaner andre er bare en stor pude. Mange campingpladser og sommerlande har dem også.

Men sådan en kan vi da ikke have i haven?

Alt efter størrelsen på haven er det intet problem. Hoppeborge kommer i mange størrelser og til en lille børneflok behøver det ikke være den største hoppeborg på markedet. 

Hvad med strøm til den?

En hoppeborg skal bruge et helt almindelige strømstik og der følger en forlængerledning med når du lejer den. Så snart den er sluttet til er der ikke mere at tænke over.

Hvor lang tid tager det at puste en hoppeborg op?

Alt efter borgens størrelse tager det mellem 1-4 minutter. Det går altså relativt hurtigt. Blæseren skal dog være sluttet til hele tiden, da hoppeborgen har små huller luften siver ud af – hvilket giver den bouncy effekt der går at man kan hoppe på den. Så snart man slukke for blæseren vil hoppeborgen altså falde sammen.

Hvor tung er en hoppeborg?

Hoppeborgene i vores sortiment ligger på en vægt mellem 120kg og op til 250kg. Men den rette teknik er de dog forholdsvis nemme at transportere på sækkevogne. De mindre af dem kan være i en almindelige stationcar hvis de er pakket korrekt sammen, mens de større kræver en varevogn eller trailer.

Hvad koster det at leje en hoppeborg?

Der findes mange på markedet og mange priser. Vær dog opmærksom på at de helt billige udlejere oftest ikke får deres hoppeborge synet, da det ikke er et krav at de er det hvis man lejer ud til private. det er kun ved offentlige arrangementer at dette er et krav.
Hos superlej er alle hoppeborge synet og der kan fremvises en tilsynsbog på dem alle. Vores priser ligger fra kr. 2000,- for en weekenddag.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *