Fejr med en flaske!

Kender du det når man endelig er færdig med et projekt, en opgave eller noget helt tredje? Alt den spænding man har bygget op kan endelig forløses og nu kan man fejre med en flaske et eller andet. Det kan være alt fra en sodavand til en dyr flaske vin. Mulighederne er mange. Dog anbefaler vi at man snupper den flaske rødvin man har gået og tænkt på så længe. Et klik og ned i kurven med den. Hurtig check ud.

Projektet

Det er en særlig dag. Du har lige bygget et projekt, som du har arbejdet på i flere uger. Det har krævet tid, kræfter og meget indsats. Som belønning for din indsats har du besluttet at fejre det med en flaske vin. Du åbner den forseglede flaske og fylder et glas med den dejlige, mørke frugtsmag. Det er en god følelse at slappe af efter så meget arbejde. Du tager et dybt åndedrag og nyder den delikate aroma, som udstråler fra vinen. Du sætter dig ned og lytter til stilheden omkring dig, og du føler, at du er helt alene.

Befrielsen

Det er så befriende at slappe af og lade tankerne flyde. Mens du nyder vinen, kommer du til at tænke på alle de sene natte og de lange arbejdsdage, der har ført dig hertil. Du tager iagttagelse af, hvor meget du har kæmpet for at nå dette øjeblik. Det er en stor sejr, og du nyder hvert øjeblik af det. Du kan næsten smage sejren. Du nipper til vinen og tænker på, hvordan dette øjeblik kunne være gået galt. Du ser tilbage på de mange fejl du har lavet, og du bemærker, hvor meget du har lært gennem processen. Du tager et sidste skål og lader vinen smage på dine læber. Du ved, at dette øjeblik vil følge dig i et stykke tid. Du har netop fejret et stort øjeblik med en flaske vin, og det føles uimodståeligt godt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *