Flavourball Menthol Aroma Click Kugler – Frisk aroma til hjemmet og bilen

Flavourballs’ klassiske mentolkugler er den perfekte måde at skabe enhver ønsket duft på. Klik på kuglen for at frigive indholdet, og nyd den! Flavourballs kommer i en smart beholder og indeholder også et lille værktøj til nem påføring af kuglerne på et absorberende materiale som f.eks. i en diffuser, i mundbindet på tøjet eller andre steder. Hver pakke indeholder 100 kugler og fås i flere smagsvarianter ud over mentol.

Menthol – en gammel læge urt

Menthol er blevet brugt gennem historien som en lægeurt for sine forskellige egenskaber. Det er effektivt til behandling af bl.a. hovedpine, muskelsmerter og åndedrætsbesvær. Menthol er også kendt for sin kølende virkning, som kan virke beroligende ved lokal anvendelse eller ved inhalation.

Som sagt har Menthol en lang historie i traditionel medicin, og er fortsat en effektiv behandling af en række forskellige tilstande. Det er især kendt for sin evne til at køle og berolige huden, hvilket gør det til en populær ingrediens i aktuelle præparater og balsam. Menthol bliver af læger og i medicinske præparater også brugt til at behandle luftvejsproblemer ved inhalation, hvilket lindrer overbelastning og andre symptomer.

Flavourball Menthol Aroma Click Kugler til hjemmet

Flavourball Menthol Aroma Click Kugler er en fantastisk måde at friske luften op i dit hjem på. Mentolduften er forfriskende og kan være med til at rense luften for enhver gammel lugt. Kuglerne fås også i en række andre dufte, så man kan altid vælge den, der passer bedst til sit behov.

Det er meget let at opfriske sit hjem med aroma kugler fra Flavourball. Man kan blot lægge dem i noget vand, og de vil opløse sig. Den mest effektive metode er dog at benytte sig af en diffuser, der, med lidt hjælp fra strøm, spreder aromaen i hjemmet. Sådan bruger du Flavourball Menthol Aroma Click Kugler:

  1. Åbn beholderen og fjern kuglen med det medfølgende værktøj.

  2. Placér kuglen på et absorberende materiale, f.eks. i en diffusor, på et væv eller en vatrondel eller i en kile i dit tøj.

  3. Tryk på kuglen for at frigive mentolduften.

  4. Nyd den forfriskende duft!

  5. Gentag efter ønske.

Flavourball Menthol Aroma Click Kugler til dit kontoret

Kontoret er et af de steder i hjemmet, hvor det at være frisk og klar i hovedet er vigtigt. Mange sidder også længe på deres kontor, men med en Flavourball Klik Kugle kan man hurtigt få en behagelig duft i rummet. Her er det, lidt ligesom andre steder i hjemmet, muligt at bruge en diffuser til at sprede aromaen. Men man kan også nemt bare klikke den ud i noget vand og lade det stå og trække ud i rummet.

Flavourball Menthol Aroma Click Kugler til bilen

Flavourball Menthol Aroma Click Kugler er som sagt en fantastisk måde at friske luften op i dit hjem på. Men Mentolduften virker også forfriskende i bilen, og kan hjælpe med at rense luften for gamle lugte. Har du tit din hund med i bilen, eller ryger du cigaretter i bilen, ja så kommer den hurtigt til at lugte. Men istedet for at bruge Wonderbaum, som tit er syntetisk og trælse i lugten, kan du nu bruge disse klik kugler. Man kan både tilkøbe sig en speciallavet diffuser til formålet, men man kan også klikke ud på andre måder.

Kuglerne fås også i en række andre dufte, så du kan altid vælge den, der passer bedst til dine behov.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *