Fordelen ved at dyrke din egen have 

Det kan være en stor fordel at begynde at dyrke dine egne ting i haven. Det kan være, at du længe også har efterspurgt en hobby eller noget, der i højere grad kan få dig til at slappe af. Her kan det være en hjælp at påbegynde en aktivitet, hvor du får bevæget din krop samtidig med, at du kan bruge din hjerne på en anden måde, end du ellers ville have gjort. Der er altså mange fordele i at gå i gang på denne måde, og så kan du langsomt også begynde at slappe mere af. I denne artikel kommer vi ind på nogle af fordelene ved at dyrke sin egen have og de ting, som man kan dyrke. 

 

Mange forskellige frø, herunder hash frø 

Du kan med fordel udvælge de frø, som du ønsker at have i din have, og så kan det blive en oplevelse at se dem vokse og pludselig har du en hel have fyldt med alle de planter, som du ønsker. Der findes mange hashplanter, hvis det er sådan noget, som du er interesseret i. Du kan se mange forskellige planter på følgende link https://www.nordlandseeds.dk/. Her kan du browse rundt og få et større indblik i, hvad du har af muligheder for at få den have, som du ønsker.

 

Flotte blomster

Det kan også være, at du er mere interesseret i at have blomster ude i din have, og så kan du også gå ind og se på, hvad du foretrækker at have i haven. Det kan være, at du ønsker at lave et mønster eller du har nogle bestemte farver, som du virkelig godt kan lide. Fordelen ved dette, er også at du får mere liv og farve i haven, og det kan også gøre det rarere at være i din have.

 

Få hjælp af familien

Det kan også blive en familieaktivitet, hvis børnene ønsker at hjælpe til. Herved kan i pludselig alle sammen være ude i haven, og så kan i hjælpe hinanden. Det kan være, at børene synes, at det er en sjov aktivitet, hvis de får lov til at hjælpe til og aktivt være en del af processen med at se blomsterne eller planterne gro. Det kan også være sjovt, hvis I gror noget, som I kan spise. Herved kan i vente på, at de er groet nok ud til, at I kan tage en af og spise den. Det kan være en sanselig oplevelse på den måde.

 

Stor have – hvad skal den ellers bruges til?

Hvis du har en stor have, er det oplagt at bruge den på nogle forskellige ting. Herunder gælder det nemlig også at have en lille have. Det kan også være, at du finder ud af, at det slet ikke er noget for dig, og så kan du jo altid stoppe. Men det kan være, at det bliver noget, som du bliver meget glad for at have i din have, og så er det noget, som du kommer til at have længe. 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *