Gardinbussen kommer til Vejle!

Overvejer du nye gardiner til dit hjem eller din arbejdsplads? Hvis ja, så har vi gode nyheder – du kan få besøg af gardinbussen i Vejle!

Fra dit eget hjem eller kontor kan du få besøg af en erfaren gardinekspert, som kan besøge dig og give dig råd og vejledning om, hvilken type gardiner der passer bedst til din indretning.

Desuden medbringer de prøver af forskellige stoffer fra de bedste producenter på markedet, så du kan se og mærke, hvordan de vil se ud i dit rum. Og hvis du beslutter dig for at gå videre med en ordre, måler de op for dig lige på stedet – gratis!

Hvad er en gardinbus?

En gardinbus er et mobilt showroom, der bringer det nyeste inden for gardinmode ud til boligejere og virksomheder i Vejle og omegn. Gardineksperterne vil samarbejde med dig for at finde den perfekte stil, farve og stof til dit rum. Samtidig kan du regne med, at gardineksperten og virksomheden, som han eller hun repræsenterer, fører et bredt udvalg af prøver fra de bedste producenter på markedet, så du er sikker på at finde noget, som du vil kunne lide.

Desuden tilbyder de fleste gardinbusser en gratis opmålingsservice, så du kan være sikker på, at dine nye gardiner vil passe perfekt til dine vinduer.

Men hvorfor vælge en gardinbus?

Der er masser af grunde til at vælge gardinbussen, når det er tid til at få nye gardiner. Først og fremmest kommer de erfarne gardin-fagfolk til dig!

Det kan jo være svært at tage tid ud af din travle kalender for at købe nye gardiner. Derfor bringer gardinbussen gardinbutikken lige til din dør. Når du får besøg af gardinbussen i Vejle, så kan du se og mærke, hvordan gardinerne vil se ud i dit rum, før du træffer en beslutning. Desuden sikrer du dig, at dine nye gardiner passer perfekt, fordi gardin eksperten måler op.

Endelig tilbyder gardinbussen et stort udvalg af prøver fra de bedste mærker på markedet. Så uanset om du er på udkig efter klassiske eller moderne gardiner, kan du helt sikkert finde noget, du vil elske.

Når gardinerne er blevet fremstillet, så kommer gardin montøren på besøg og opsætter dine gardiner for dig. Dette foregår typisk uden ekstra beregning.

På denne måde slipper du for selv at skulle måle op og montere dine gardiner eller persienner. Dette er fordelagtig ikke, fordi du slipper for at skulle bøvle med det selv, men kan overlade det trygt til en fagperson.

Sådan kommer du i gang

Det er heldigvis nemt at komme i gang! Du du kan nemlig søge på Google efter gardinbussen i Vejle.

Så kan du booke en aftale med en lokal gardinekspert, som kan komme på besøg. Så kan du se og mærke, hvordan gardinerne eller persiennerne vil se ud i dit rum, før du træffer en beslutning. Så får du hjælp til at finde den perfekte stil, farve og stof til din indretning.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *