Giv børnene lærerigt legetøj

Børn elsker at lege. Det er også godt for dem at lege. De lærer om livet igennem leg. Vil du gerne have dine børn til at lære om dyr, så kan du lade dem få en masse viden igennem leg. De kan lege med Schleich dyr og lære en masse om alle de dyrearter, der er i udvalget.

Du kan finde Schleich dyr på https://www.legbilligt.dk/shop/358-schleich-dyr/. Her kan du se det store udvalg af bondegårdsdyr, vilde dyr, uddøde dyr og fiktive dyr. Der er megen potentiel læring for dine børn i det store udvalg. De kan lære om mange forskellige dyrearter.

Schleich dyr

Der er mange forskellige Schleich dyr at vælge imellem. De har alle det til fælles, at de er håndmalede og ganske naturtro at se på. Schleich dyr er også yderst robust legetøj. Dyrene går ikke lige i stykker, fordi børnene taber dem på gulvet, lader dem slås med hinanden eller tester, om de kan flyve. Børnene kan bare slå sig løs i legen.

Schleich dyr er enkelt legetøj. Dyrene kan hverken bevæge sig eller sige sjove lyde. De ser naturtro ud, og derfor giver de børnene gode muligheder for at lære og samtidig bruge fantasien. Børnene lærer, hvordan dyrene ser ud. Samtidig giver det enkle legetøj mulighed for, at børnene kan lave alt med det.

Vær med i legen

Har du selv en stor viden om dyr, kan du give den videre til dine børn i legen. Når I leger med Schleich dyr, kan du lære dine børn om arterne. Du kan fortælle dem om, at dinosaurerne ikke lever mere. De kan lære, hvad de forskellige arter hedder. Om de nulevende dyr kan børnene lære, hvordan og hvor de lever.

For de helt små børn kan de handle om lydene og at genkende dyrene. De små børn, der er ved at lære at tale, vil elske at øve sig med Schleich dyr. Du kan bede barnet om at finde hesten og spørge, hvordan den siger.

Når du leger med dine børn, kan du give din viden videre. Du viser desuden dine børn, at de er værd at bruge tid på. Schleich dyr kan give masser af hyggeligt samvær, der samtidig giver god læring.

Styrk børnenes fantasi

Lad endelig børnene slå sig løs i legen med Schleich dyr. Selvom de finder på, at koen skal sige vov i legen, kan det stadig være god læring. I stedet for at rette på børnene, kan du bare grine eller gå med i legen. Lad fuglen sige muh, og gør det klart for børnene, at du pjatter.

Når børnene leger og bruger deres fantasi, lærer de også. De lærer at bruge fantasien, hvilket er en vigtig evne. Derudover kan de godt lære dyrenes lyde ved at bytte rundt på dem. Når de vil pjatte og bytte rundt på dem, får de øvet, hvilke dyr og hvilke lyde der hører sammen. De skal vide, hvad der er rigtigt for at kunne bytte om på det. Så lad endelig børnene lege med deres fantasi og deres Schleich dyr.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *