Gode gør-det-selv tips til haven

Er du VVS’er, tømrer eller har du bare skruet hænderne rigtigt på? Så er du sikkert gør-det-selv typen, som godt kan lide at gå og rode med små projekter i hjemmet og haven. Er det tilfældet, kan du her i artiklen få inspiration til nogle gode gør-det-selv tips til haven. At gøre tingene selv, er både sjovere og billigere. Og så er det også bare federe, at du kan sige, at du har levet det og det selv. Særligt hvis du viser familier eller venner rundt i haven. Lad os se nærmere på nogle gode tips, som du kan bruge til haven derhjemme.

 

Brug granitskærver i dine bed

Mange vælger at bruge træflis som dom bunddække i deres havebed. Træflis er dog ikke altid det bedste valg, da det hurtigt bliver nedbrudt, og ligeså stille og roligt, går i et med jorden. I stedet for træflis kan du anvende granitskærver som bunddække i dine havebed. Granitskærver bliver aldrig nedbrudt – tværtimod er de utroligt modstandsdygtige, og bliver aldrig slidt ned af moder natur, som f.eks. træflis gør. Samtidig fungerer granitskærver helt eminent som dræn, hvor vandet nemt kan rende igennem og videre ned til planternes rødder i jorden. Klik her for at finde de bedste priser på granitskærver.

 

Fjern mos fra græsplænen

Har du en græsplæne hvor du syntes der gror lidt for meget mos? Så er det en god ide, at fjerne det om efteråret. I efteråret er nemlig den tid hvor mosset sidder mest løst i græsplænen, og det er dermed også nemmest at fjerne her. Fjern evt. dit mos med en rive eller plæneklipper. Du kan også få en elektrisk mosfjerner, som er en havemaskine fremstillet specielt til at fjerne mos fra græsplæner. Uanset hvilken metode du vælger, skal du blot huske på, at det er nemmest at få gjort i løbet af efteråret, inden sommeren sætter ind.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *