Gode råd til at bevare værdien i din bolig

Hvis du går og overvejer om du skal sælge din bolig – også selvom det kunne ligge langt ude i fremtiden – kan det virkelig komme dig til gode, hvis du formår at bevare værdien i din bolig. I den forbindelse findes der en masse gode tiltag, du selv kan gøre, ligesom vi også anbefaler tiltag, der kan få boligen til at stige i værdi.

Overvej at bygge et ekstra badeværelse

Vi starter med et af de tiltag, der faktisk kan øge værdien i din bolig. Og det er ligeledes i bedste VVS-ånd, hvor du i høj grad kan få brug for både en murer, vvs’er og ejendomsmægler. Det lyder dyrt, men det kan faktisk blive en ganske rentabel investering for dig. Et ekstra badeværelse har vist sig at være utrolig højt på boligkøberens ønskeliste, når det kommer til køb af bolig – dette er selvfølgelig primært rettet til villa, hus eller større lejligheder/rækkehus. Det er nemlig blevet populært at have flere badeværelser, hvorfor du kan få en del ud af at få det implementeret i huset. Her anbefaler vi at bruge dine penge fornuftigt, hvor du kan komme langt for 75.000 kroner. Dette vil med høj sandsynlighed blive tjent hjem igen og formentlig også resultere i et afkast. 

Energioptimering af huset

Energioptimering kan i høj grad komme dig til gode som boligejer. Det kan både komme dig selv og miljøet til gode. Der findes en masse tiltag, som kan forbedre dit energiforbrug i huset; blandt andet kan du overveje at efterisolere husmuren, udskifte vinduer/døre og at lukke af for utætheder. Ud over at det kan give dig besparelser i kroner/ører på elregningen, kan det også være med til at give din bolig et flottere visuelt udtryk, som kan komme dig til gode i et potentielt boligsalg. Her har du også mulighed for at fastholde værdi og faktisk måske også øge værdi. Det er ligeledes et vigtigt punkt for boligejere, og hvis dette ikke spiller, inden køber afgiver bud, kan det resultere i lavere bud. 

Overvej en ejendomsmægler – og få flere gode råd

En ejendomsmægler er ekspert i, hvordan du kan optimere din bolig, hvis du på et tidspunkt  når frem til, at du er klar til at sælge. Hvis du bor på Frederiksberg, er det nærliggende, at du tager fat i en ejendomsmægler på Frederiksberg – hvor du i øjeblikket får nogle af de højeste kvadratmeterpriser i landet for din bolig. Du kan få mange flere råd af en ejendomsmægler til yderligere optimering, som stiller dig stærkere inden boligsalg. Eksempelvis kunne det også være nyt tag eller en ny facade. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *