Grimms legetøj er altid i bedste kvalitet

Legetøj skal være sjovt og af god kvalitet. Og så skal det gerne stimulere barnet. Men det er også vigtigt, at det ikke udgør en sundhedsrisiko for dine børn. GRIMMS legetøj opfylder alle de parametre, og er en oplagt gave til børn fra et år og opefter.

Sund leg til baby og barn

At have styr på sundheden omkring det legetøj som du ved dine børn benytter giver ro. Der må simpelthen ikke være rester af giftprodukter i træet, og så skal legetøjet overholde alle standarder for legetøjssikkerhed. Men det er for langt de fleste også vigtigt, at legetøjet er fremstillet i bæredygtige materialer. Alt dette opfylder trælegetøjet fra GRIMMS.

Historie på 40 år

Især den klassiske regnbuen og klodserne i mange farver er noget mange forbinder med trælegetøj fra GRIMMS. Virksomheden Spiel und Holzdesign, der oprindeligt stod bag GRIMMS trælegetøj, blev etableret i 1978, og har altså fremstillet trælegetøj i mere end 40 år. I 2006 skiftede virksomheden navn til GRIMMS, og GRIMMS trælegetøj er nu etableret på markedet med sundt legetøj i træ som forældrene ikke skal bekymre sig. Produkterne fra GRIMMS kan købes i rigtig mange shops både fysiske og online over det meste af verden.

Enkelthed slipper fantasien løs

GRIMMS legetøj er lavet i et ekstremt enkelt design. Inspirationen til designet er kommet fra naturen, og den enkelthed som er i legetøjet åbner op, og giver plads til, at børnene kan bruges deres egen fantasi til deres leg. Trælegetøjet kan tildeles egenskaber ud fra hvad barnet selv synes er relevant, og alt er dermed muligt med GRIMMS legetøj. Kun fantasien sæter nemlig grænser. Enkeltheden åbner for uendelige muligheder, og at der kan bygges et univers som barnet selv ønsker. Eller hele familien kan samles om legen, og dermed tilføres også en stor social dimension.

Regnbuen

Trælegetøjet fra GRIMMS, henvender sig til børn fra 1 år op ad. Det er lavet i enkelt design og i børnevenlige farver. Mest kendt er nok regnbuen med de klassiske regnbuefarver. Men du kan også få en række andre klodser, tårne der kan stables, snurretoppe, puslespil og så busser, biler, skibe og traktorer. Alt det de fleste børn godt kan lide.

Farverne på legetøjet bidrager også til at styrke og stimulere barnets sanser. Formerne på klodserne kan stimulere barnets følesans. Så generelt kan børnene få rigtig meget ud af at lege med GRIMMS legetøj.

Goethes farvecirkel

Endnu en mulighed via GRIMMS trælegetøj er et puslespil laves som Goethes farvecirkel. Videnskabsmand, forfatter og filosof Johann Wolfgang von Goethe levede i 1700 og 1800-tallet. I 1793 udformerede han en seksdelt farvecirkel bygget på hans tre måder at se farver på, nemlig den fysiologiske, den fysiske og den kemiske. Farvecirklen er siden blevet en standard for farvelære, og bruges i rigtig mange sammenhænge. Men det kan altså også erhverves som trælegetøj i sortimentet fra GRIMMS. En oplagt muligt til at give dine børn en god start for deres farveopfattelse. Og specielt hvis du kombinerer det med andet af GRIMMS trælegetøj, så får dit barn alle muligheder for god stimulans.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *