Guide: slip af med din spændingshovedpine

Spændingshovedpine er den mest udbredte form for hovedpine. Det skyldes spændte muskler i nakke, hovedbund og ansigt. Ved at slappe af i disse muskler kan du afhjælpe spændingshovedpine. I denne artikel vil vi vise dig, hvordan du kan slippe af med din spændingshovedpine, så du ikke behøver at leve med den dagligt.

massage vesterbro

Gå til yoga

Yoga er et fantastisk redskab til at reducere spændingshovedpine. Den hjælper med at forbedre holdningen og reducere muskelspændinger. Der findes flere forskellige yogastillinger, som kan bruges til at lindre spændingshovedpine. Barnets stilling er en af de mest effektive. Denne stilling strækker ryg- og nakkemusklerne ud. Denne bevægelse hjælper også til at åbne brystet og skuldrene.

Yoga er en helt fantastisk metode til at kurere spændingshovedpine og samtidig forbedre dit generelle helbred.

Begynd at gå fast til massage behandlinger

Spændingshovedpine er ikke lige så smertefuld som migræne, men den kan stadig være invaliderende. Selv om smertestillende midler i håndkøb kan hjælpe på smerten, behandler de ikke altid den egentlige kilde til spændinger. Massage kan være en virkelig effektiv måde at afhjælpe spændingshovedpine på.

Massage kan hjælpe med at løsne knuder og triggerpunkter og give langsigtet lindring af spændingshovedpine ved at ælte og gnide musklerne i nakke og skuldre. Massage kan hjælpe med blodcirkulationen og reducere stress, som begge kan bidrage til spændingshovedpine.

Læs mere om de mange fordele ved massage her: https://www.sagamassage.dk 

 Hvis det fortsætter med at forværres, skal du kontakte din læge

Hvis tilstanden fortsætter, skal du søge læge. Den mest udbredte type hovedpine er spændingshovedpine, som føles som et snærende bånd omkring panden. Spændingshovedpine kan også forårsage smerter i nakken, tindingerne eller kæben.

Nogle mennesker lider af spændingshovedpine hver dag, mens andre kun oplever dem sjældent. Spændingshovedpine er typisk forårsaget af stress, manglende søvn, sult eller øjenbelastning. Hvis du får hyppige hovedpinedage, bør du opsøge din læge for at få hjælp.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *