Hjælp til dig i håndværksbranchen

Det kan gøres nemt og det kan gøres svært

Det er fuldstændigt op til dig hvor hurtigt du kommer af med din stress. Der er nogle mennesker der aldrig kommer over det og der er nogle der kommer over det på en måned. Det er problematisk at vi i daglig tale er blevet så vant til at sige “puha jeg er stresset for tiden”, fordi det at være stresset er noget som dyr er når de bliver jagtet. Det er noget som dyr er når de kæmper for at overleve, hvorfor det normalt blev brugt til at beskrive en lidelse som lægger dig i sengen i flere måneder hvor du bliver nødt til at sove fra morgen til aften.

Tal med dine kollegaer og spørg om hjælp

Det nye maskuline er at tale ud. Du kan sagtens forblive en hård negl ved at være åben omkring hvordan du har det og hvad du går og tænker på. Her den anden dag havde jeg haft en ganske forfærdelig dag: Jeg var kommet for sent ud af døren og havde skændtes med min kæreste. Jeg var kommet for sent i skole og skændtes igen med kæresten da jeg kom hjem. Da jeg blev spurgt hvordan min dag havde været havde jeg en kæmpe lyst til at bare være iskold og sige “jojo den var fin” men i stedet var jeg ærlig og fortalte hvordan den reelt havde været. Til gengæld fik jeg den bedste støtte jeg længe har fået.Jeg ser mig selv som en person der ikke behøver hjælp fra nogen og har på det seneste indset fordelen ved at dele mine oplevelser med andre.

Du kan mere end du tror

Som overskriften antyder kan du lige præcis mere end du tror, du kan faktisk lige det du vil. Du kan opnå de resultater du gerne vil og den omtale du efterspørger. Der er bare et tvist. Intet kommer af sig selv og absolut intet kommer alene. Vil du opnå noget kan du ikke gøre det selv. Det kan godt være at du vil løbe 21 kilometer men du kommer ikke til at gennemføre det hvis ikke du har nogen at løbe for eller nogen til at heppe på dig hen af vejen. Dette er moderne psykologer meget opmærksomme på, især psykolog lyngby kender til denne mentalitet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *