Hold en mindre nytårsfest derhjemme

Det kan være lidt overvældende at skulle være vært for en nytårsaften, da dette er en aften som mange har set frem til i et længere stykke tid, og har derfor sat nogle visse forventninger til lige præcis denne dag. 

 

For at holde en god fest er knuste lamper, vrede naboer og en sur udlejer bare et par af de ting, du skal afværge. Derudover skal du også sørge for at det bliver en aften med god stemning og glade gæster, der føler sig underholdt og godt tilpas.  

 

Følg disse tips og tricks, for at sikre at din nytårsfest bliver en succes:

 

Sørg for underholdning

 

Til en god nytårsfest hører en sjov og god stemning sig til. Det er derfor vigtigt som vært at holde humøret oppe hos dine gæster, og sikre sig at alle får en god aften. 

En nem måde at sørge for dette på, er at der er noget underholdning. Dette kan være alt fra en selskabsleg, en tale eller sang og et fyrværkerishow.

 

 Fyrværkeri plejer at være en sikker vinder for alle, selv børnene. De eneste der nok ikke er særlig begejstrede, er dyrene, som ikke er vant til de høje brag og skarpe lysglimt. Det er derfor vigtigt at tage hensyn, når man har fyrværkeri at gøre.

 

Sørg derfor at fyre at få de rigtige tidspunkter samt at fyre noget fyrværkeri af, af høj kvalitet. Hvis du gerne vil sikre dig, at du får noget for pengene, så bestil fyrværkeri ved Telttilfest.dk, som har alt det du skal bruge for, at holde en succesfuld nytårsfest. 

 

Gør plads til at der kan festes

 

Når du holder fest, skal der også være plads til at feste igennem. Sørg derfor for at der er stole nok til dine gæster, og at de kan sidde med rimelig afstand og plads til at hænge overtøj mm.

 

Hvis det kniber med pladsen, kan du også overveje at holde det i et festlokale eller i et telt i haven. Som førnævnt har telttilfest.dk et super godt udvalg til nytårsfesten, og sælger altså ikke kun fyrværkeri. Du finder også festtelte og andet hos dem, som der er brug for, for at kunne skabe de rigtige omgivelser til en god nytårsfest.

 

Når du holder en nytårsfest, er der stor sandsynlighed for at noget går i stykker. Det er derfor en god idé at gemme alle værdigenstande væk på forhånd, samt at være forberedt på, at der er mulighed for at noget smadrer. 

 

 

Advar dine naboer

De fleste har forståelse for at nytårsaften er en aften, hvor der skal festes igennem og at festen nok varer til ud på natten. Alligevel er det en god idé at nævne det for dine naboer i forvejen, så de er forberedt at det godt kan blive lidt larmede. 

 

Det er især en god idé, hvis du bor i lejlighed at give et heads up til hele opgangen, så du ikke bliver upopulær. Normalvis kunne du måske også invitere dem op forbi, og få en øl med, men dette er en dårlig idé under omstændighederne med corona-epidemien.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *