Hvad er en Granguirlander?

En Granguirlander er en type krans, der ofte bruges til at dekorere huse i de nordlige dele af Europa. Kranse af denne type er normalt lavet af gran eller fyrretræer og dekoreret med ting somblade, kogler, og julepynt. De fleste mennesker vil sætte Granguirlander op på døre eller vinduer i deres huse i løbet af julen, selvom nogle også bruger dem til at pynte op til andre lejligheder.

 

 

Granguirlander:

En type krans, der ofte bruges til at dekorere huse i de nordlige dele af Europa. Kranse af denne type er normalt lavet af gran eller fyrretræer og dekoreret med ting som blade, kogler, og julepynt.

 

For at lave en Granguirlander skal du bruge:

-Gran eller fyrretræer

-Blade

-Kogler

-Julepynt

 

Følgende trin viser dig, hvordan du kan lave en Granguirlander:

 

 1.Skær grene af træet i cirka 10 tommer lange stykker. Jo flere grene du har, jo større bliver din Granguirlander.

 

 2.Dekorer grene med det, du ønsker. Nogle forslag kan være små Blade, Kogler, og julepynt.

 

 3.Lav et hul i midten af ​​din Granguirlander med dine fingre eller et andet redskab.

 

 4.Tilføj en snor eller et andet materiale gennem hullet for at hjælpe med at holde alle grene på plads.

 

 5.Hæng din færdige Granguirlander op på døren eller vinduet med snoren eller det andet materiale.

 

Konklusion:

En Granguirlander er en type krans, der ofte bruges til at dekorere huse i de nordlige dele af Europa. Kranse af denne type er normalt lavet af gran eller fyrretræer og dekoreret med ting som blade, kogler, og julepynt. De fleste mennesker vil sætte Granguirlander op på døre eller vinduer i deres huse i løbet af julen, selvom nogle også bruger dem til at pynte op til andre lejligheder. At lave en Granguirlander er ret simpelt; Du skal bare skærer grene fra et træ (gran eller fyr) i cirka 10 tommer lange stykker og derefter dekorerer dem med det du ønsker (fx blade, kogler og/eller julepynt). Bagefter laver du et hul i midten af ​​din grankrans og tilføjer snor gennem hullet for at holde alle grene på plads – herefter kan du hænge den færdige grankrans op på dit vindue eller døren!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *