Hvad koster et ordentligt jakkesæt?

Alle mænd, der tager sig selv seriøst, bør have mindst ét jakkesæt i deres garderobe. Har du endnu ikke et, så skynd dig ud og investér i et! Skal du ud at investere i et jakkesæt, har vi her nogle tips til, hvad du skal være opmærksom på i forbindelse med købet.

 

Ligesom ved alt andet, så kan du få jakkesæt i alle prisklasser. Du kan sagtens finde et jakkesæt til 500 kr., og du kan også sagtens finde et, der koster 10.000 kr. Jakkesættet til 500, er nok ikke af den bedste kvalitet, og du skal nok ikke forvente, at det forbliver så pænt efter, at du har brugt det 1-2 gange. Derimod jakkesættet til 10.000 kr., vil uden tvivl sidde godt og være af en god kvalitet. Dog er det begrænset, hvor meget højere kvalitet et jakkesæt til 10.000 kr. er i forhold til et til 5.000 kr. Når du kommer op i så høj en pris, så er det i højere grad mærket som du betaler for. Hvis du skal have et ordentlig jakkesæt, der ikke er for dyrt, men hvor kvaliteten samtidig er god, så er bør du kigge i prisklassen 2.000-3.000 kr. I dette prisniveau (alt efter mærket) får du høj kvalitet til en overkommelig pris.

 

Hvis du leder efter et sted at købe et ordentlig jakkesæt til en ordentlig pris, så er en virksomhed som Suit Cluben god ide at kigge imod. Suit Clubs jakkesæt står til en pris på 2.499 kr., hvilket er en meget acceptabel pris i forhold til den kvalitet du får. Du får desuden en vest med til de enkeltradet jakkesæt uden merpris. Virksomheden har et dybt sortiment indenfor jakkesæt, og der er mange forskellige styles. De har både de meget klassiske jakkesæt, og nogle mere farverige og anderledes jakkesæt. Derudover har de både enkeltradet og dobbeltradet jakkesæt.  

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *