Hvor skal du placere din nye sofa?

Hvor skal du placere din nye sofa?

Der er mange måder, du kan vælge at bruge din sofa som et nøgleprik i din indretning på. Det kommer naturligvis an på rummets størrelse, lysindfaldet og hvilken indretning du allerede har nu. Du kan bruge din sofa til at opdele et stort rum i forskellige områder eller som et fokuspunkt i et åbent rum. Læs med i denne artikel og hør mere om de muligheder, som du har, når det kommer til placeringen af din nye sofa.

 

Som en rumdeler

Hvis du ønsker at bruge din sofa til at skabe forskellige områder i et stort rum, skal du placere den vinkelret. På denne måde kan du bruge den ene side af sofaen som en grænse mellem to områder. Du kan f.eks. have et siddeområde og et tv-område. Eller du kan bruge den til at afgrænse rummet i en spisestue og en almindelig stue. Hvis du har en L-formet sofa, kan du bruge den til at afgrænse rummet i dit værelse. Placer den i hjørnet af rummet, og brug den ene del af den som en skillevæg. På denne måde kan du skabe en lille læsekrog eller et hjemmekontor.

 

Som et hyggespot

Hvis du ønsker at skabe en hyggelig følelse i dit værelse, kan du placere din sofa mod en væg. På den måde kan du hygge dig i et hjørne af rummet med masser af puder og en god bog. Du kan også bruge denne metode til at skabe en læsekrog eller et hjemmekontor. Hvis du har en L-formet sofa, kan du bruge den for at skabe et hyggeligt sted i dit værelse. Hvis du har en karnap, så kan du gøre dette område af din stue til en hyggekrog for alle familiemedlemmer.

 

Som et samlingspunkt

Hvis du vil gøre din sofa til rummets midtpunkt, skal du placere den midt i rummet. På denne måde bliver det det naturlige samlingspunkt for alle familiemedlemmer og gæster. Du kan bruge et sofabord eller en anden type møbel til at skabe en adskillelse mellem opholdsrum og spiseplads. På den måde får dine gæster et sted at sætte sig, når de kommer på besøg.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *