Hvordan du giver den mest betænksomme studentergave

Juni måned byder på sommer og sol, og med det medfølger også en masse nyudklækkede studenter. De har snart færdiggjort en masse eksamener og prøver, og de kan netop afslutte det med studenterkørsel, fest og farver. Mange nye studenter byder også velkommen til et studentergilde, og her har vi muligheden for at ønske dem tillykke med gaver og telegrammer. Denne guide er til dig, som vil finde den perfekte gave til en student, som du er stolt af. 

 

Gaveideer til studenten

Det kan nemlig være besværligt at finde på gaveideer til personer, men man kan aldrig gå galt med et velskrevet og sødt telegram med lidt penge deri. På den måde kan studenten selv bestemme, hvad De har lyst til at bruge pengene på. Men hvis du virkelig vil give en betænksom gave, så kan smykker nemlig også være en fantastisk ide. Mange piger er vilde med smykker, og du kan finde mange kendte mærker, som sælger et hav af forskellige designs. Med Georg Jensen smykker kan du nemlig give smukke halskæder, armbånd, ringe og lign, som passer til enhver. 

 

Passende gaver til sabbatåret

Efter gymnasiet vælger mange studerende at holde et sabbatår, hvor de kan arbejde en masse og rejse – mange vælger også at flytte hjemmefra, så en gave til den nye bolig kan også være meget passende. Du kunde f.eks finde diverse vaser eller plakater, som vil pynte rigtig flot, eller bestik og tallerkener, da dette kan være brugbart for en hver. Derudover kan du give den nye student en fed oplevelse. Dette kunne være et spaophold på et lækkert badehotel eller noget, som sætter gang i adrenalinet som f.eks bridgewalking, en helikoptertur eller at springe i faldskærm. Der er en masse muligheder, og det er op til dig, hvad du mener, at studenten ville have mest gavn af.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *