Hvordan vælger man et udendørs kaninbur

Det samme gælder, hvis dit kaninbur er udendørs. Den blæser mest i sommermånederne, hvor den ikke skal udsætte din kanin for direkte sollys eller midt i en lås. Sørg for at beskytte mod vind og regn, og undgå så direkte sollys i 8 timer om dagen. Så det handler om at forstå effekten af ​​solen og vejret i forskellige måneder og så at skulle flytte det derefter. Det skal være så behageligt og behageligt som muligt for din kanin. En anden ting, du skal være opmærksom på, når du har et udendørs kaninbur, er, at det ikke skal stå direkte på jorden. Hvis det er direkte på jorden uden fødder under, vil al kulden og fugten gå direkte ind, og din kanin vil mærke det. Vi ved alle sammen selv, at hvis du sidder direkte på jorden med bukserne på, bliver det køligt og fugtigt – selvom vi har bukser på. Princippet i kaninburet ligner noget. Sæt dit kaninburs fødder nedenunder, lad det sidde et par centimeter fra jorden, og det vil gøre hele forskellen.

Hvor stort skal kaninburet være? 

Kaniner er et af de større dyr i gnaverfamilien, så de kræver naturligvis større bure end mus eller hamstere. Der er også forskel på om buret skal placeres indendørs eller udendørs. Udendørs bure er normalt større og tillader mere bevægelse. En anden type er en løbegård til kaniner, som har mere plads og sikrer, at kaniner kan få mere motion end i et standardbur. Generelt set bør et almindeligt kaninbur være større. Ved store kaniner skal buret være mindst 120 cm langt, 80 cm bredt og 65 cm højt. På den anden side kræver pygmækaniner mindre plads. Her om et bur. 80 cm lang, 65 cm bred og 50 cm høj er nok.

 

Hvordan hjælper man bedst kaniner gennem vinteren? 

Kaniner kan ikke tåle fugt og træk. Derfor er det vigtigt at sikre, at buret er skyggefuldt, og at der ikke er fugt i buret. Vær særligt opmærksom på afføringens hjørner, som kan være kolde, hvis urinen fryser. Form dette hjørne ofte eller dæk det med frisk halm dagligt. Kaniner bruger energi til at holde varmen. Så kaniner spiser mere, når det er koldt, så sørg for at give det ekstra foder, når det er koldt. Er du i tvivl om mængden, så spørg hvor du har købt kaninfoderet. Skift drikkeflasker, når de er frosne. Kuglen i røret satte sig fast, så kaninen kunne ikke drikke. Sidst men ikke mindst skal du sørge for, at kaninen har rigeligt med rent halm i buret, det vil hjælpe den med at holde

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *