Hvorfor tage et baristakursus

Hvorfor tage et baristakursus 

Hvis du vil arbejde som kaffebarista eller lære det selv, er der ingen tvivl om, at du skal opfylde minimumsstandarder for kompetence. For at få succes i branchen er det dog bydende nødvendigt at tage avancerede baristakurser. Baristakurser tilbydes af samfundskollegier, erhvervsskoler og endda andre kaffebarer, så det er lettere at finde en, der passer til din tidsplan, end du måske tror. 

Læs artiklen for at finde forskellige grunde til at investere i dig selv med en baristacertificering.

 1.Til hjemmet og for dig selv

Kurset er populært blandt kaffeentusiaster, der kan lide at tilberede kaffe bare som en hobby. Når du er din egen barista, behøver du ikke at gå på en kaffebar! Du vil være i stand til at overraske ikke kun dine gæster, men også dig selv, når du har mestret kunsten at brygge. Faktisk er en professionel kaffemaskine ikke forpligtet til at lave god kaffe derhjemme; alt, hvad der kræves, er en stempelkande, kaffemaskine eller tragte. 

Der er masser af barista kursus om alternative brygningsmetoder ved hjælp af Chemex, Hario V60 eller Aeropress for dem, der ønsker at eksperimentere. Kurserne er for dem, der ønsker at lære det grundlæggende i kaffehåndværk. 

Praktisk træning og forbindelser til den professionelle kaffekultur kan hjælpe hjemmeentusiaster med at udvikle deres interesser. Afslutning af et kursus giver faktisk bevis på dit faglige engagement og færdighedsniveau. Du kan også have disse færdigheder i dit CV, da du vil vide, hvordan du laver den ideelle espresso, mælketeksturering, lattekunst og alt andet, som en barista har brug for at vide.

2.For et baristajob og forretning

Hvis du har brug for professionel træning, vil kurserne hjælpe dig med at blive den bedste inden for dit felt og som følge heraf en certificeret træner. Selv den mest erfarne barista vil lære noget nyt og forbedre deres færdigheder. En ægte mester, som de siger, er en livslang lærer. 

Kurserne vil også udvide kendskabet til det forskellige udstyr, der anvendes, hvordan espressomaskinen fungerer, de forskellige kaffesorter, og hvordan man laver lattekunst og cappuccinoer. 

Forresten, når du har optjent din professionelle capping-licens, kan du konkurrere i mesterskaber og andre kaffesmagningsbegivenheder. Det er ikke slutningen. Du får en chance for at starte din virksomhed. Og for at gøre en succesfuld forretning kan du også tage et flødebollekursus og køre din kaffe. 

I enhver virksomhed er det en vanskelig udfordring at motivere medarbejderne. Jo mere motiveret baristaen er, jo flere kunder vil kaffebaren tiltrække, og jo bedre bliver overskuddet. 

Konklusion

Afslutningsvis er det en kunst at lave kaffe. Selvom det teknisk set ikke er et “håndværk”, er det noget, der er lige så tidskrævende og præcist som skulptur. Kurset vil lære dig de færdigheder og viden, der kræves for at lave en professionel barista-stil kop kaffe, og du kan bruge disse færdigheder, når du er færdiguddannet for at forbedre dit potentiale for forfremmelse. 

Så uanset om du ønsker at mestre dine baristafærdigheder eller bare lave dig en dejlig kop hver morgen, kan et baristakursus være det rigtige for dig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.