Hvorfor vælge den helt rigtige VVS-installatør?

Godkendt VVS-arbejde

En af de første ting du skal gøre når du søger et VVS-firma der kan varetage dine opgaver, er at undersøge om pågældende firma er autoriseret. SIK oplister alle autoriseret virksomheder og godkendte VVS-installatører. Vælger du ikke en godkendt Installatør og der sker skader i dit nybyggede hus eller under konstruktion, vil dit forsikringsfirma ikke dække dine tab. Gå aldrig på kompromis, det vil altid bide dig i halen. I sidste ende vil det gå ud over dig selv, selv du på kort sigt kan have sparet nogle penge på en ikke-autoriseret VVS-installatør.

Forøg værdien af din bolig

Du skal sælge dit hus. Der er fremvisning. Der er sket en vandskade. Hvad gør du? – intet. For det er ikke lige til. Men hvis du valgte en VVS-installatør med meget erfaring og flotte resultater kunne du have undgået dette. Ja, du kunne have det helt rigtige toilet, med flotte afslutninger og de helt rigtige amarturer. Rørlægningen er gemt væk, og der er udført et kvalitetsarbejde. Vurdering af dit hus vil nu forøges. Et flot toilet vil fra de mulige købers synspunkt være et kæmpe plus. Din bolig kan sælges nemmere, og ejendomsmægleren vil vurdere prisen på din bolig langt højere. Dette gælder også køkkendelen. Køkkenet er en essentiel hos både familien og singlepar. Skab værdi!

Samarbejde leder til en god dialog

Når man kontakter et VVS-firma er forventningen, at de kan deres kram og ved hvordan tingene skal gøres. Dette betyder ikke, at de ikke skal lytte til kunden. Essentielt for at slutresultatet er godt for begge parter er altså et godt samarbejde, så opgaverne bliver udført som aftalt. Glade kunder, er altid en god forretning. Kommunikation leder til mange ting. I byggerodet er der ofte problemer, og en kompetent og forstående VVS-installatør vil gøre de mange ting nemmere. Det uoverskuelige bliver nu overskueligt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *