Indhent altid et tilbud på en ny altan

Nogle ting kan man godt aftale mundtligt med sin håndværker, som f.eks. maling af et værelse, eller måske et par timers havearbejde, men når du skal have lavet nogle større projekter som f.eks. at få bygget en ny altan så vil det altid være en fordel for dig at indhente mindst to og gerne flere tilbud fra håndværkere.

 

At indhente et tilbud kræver selvfølgelig lidt arbejde fra din side først men når det er gjort så er det nemt for dig at sammenligne tilbud og vælge det bedste

Få det rigtige tilbud

For at en håndværker kan give dit et godt og korrekt altan tilbud som du kan bruge til noget, og sammenligne med de andre tilbud så kræver det at du har beskrevet din opgave grundigt samt specificeret hvad det er du vil have tilbud på.

Du kan evt. bede håndværkeren om at komme forbi og se opgaven, men det vigtigste er at han eller hun deler tilbuddet op så du kan se hvad du f.eks. betaler for materialer og hvad du betaler for timeløn

Begge dele kan nemlig godt svinge en del, alt efter hvad den pågældende håndværker selvfølgelig tager i timen, men også alt efter hvilken avance de kører med på deres materialer.

Det kan sagtens være du kan få materialerne til indkøbspris hos din håndværker, men der kan også godt være forskel på hvor billigt de forskellige håndværkere kan købe ind.

 

Husk at få tilføjet ekstra aftaler i tilbuddet

Selvom du måske har valgt et tilbud og det er aftalen at i snart skal i gang, så lad være med at indgå ekstra aftaler mundtligt, men sørg for at få dem skrevet ned i tilbuddet, så har du nemlig dit på det rene og har mulighed for bagefter at klage hvis regningen blev meget højere end forventet, eller der skulle være sket en fejl under byggeriet som du først opdager senere.

Det er både en sikkerhed for dig og for håndværkeren der sandsynligvis har en forsikring der dækker evt. fejl de måtte have lavet.

Men husk at det ikke kun handler om pris, men også om tillid. Et tilbud på en ny altan kan sagtens blive for billigt, så vær sikker på at vælge en håndværker du stoler på og som evt. kan fremvise eller fortælle om tilfredsstillende arbejde der er udført for andre kunder.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *