Indret med bogkasser

Bogkasser kan være det perfekte alternativ til en traditionel reol. Tidligere blev bogkasser primært brugt som en prisvenlig opbevaringsløsning, når man ikke ønskede at bruge en formue på møbler. Men i de senere år har bogkasser oplevet en renæssance og er blevet populære igen, og det er ikke kun af økonomiske årsager.

Med bogkasser har du mange forskellige muligheder. Mange vælger at mixe bogkasser i forskellige størrelser og dybder for at skabe en kunstnerisk reolvæg. Hvis du er modig, kan du også mikse bogkasser med farverige reoler fra FDB Møbler eller du kan vælge en smuk reol fra Living & more. 

Bogkasser kan give dit hjem et varmt og hyggeligt udtryk, ved at du lader dem stå ubehandlede i et hjørne af stuen, eller du kan behandle dem med sandpapir og maling, hvis du ønsker en mere personlig stil. At istandsætte gamle trævarer kan kræve en indsats, afhængigt af træets tilstand og hvor meget du ønsker at gå op i det færdige resultat. Generelt set skal du gøre følgende: Rengør træet grundigt med en blød klud eller en støvkost for at fjerne støv og snavs, fjern derudover gamle lak- eller malingrester ved at slibe træet forsigtigt med noget sandpapir og reparer eventuelle skader, såsom revner eller huller, med træfyldestof og lad det tørre. Herefter skal du slibe træet igen for at jævne overfladen og fjerne eventuelle ru eller ujævne områder. Til sidst bør du behandle træet med en træolie, voks eller lak for at beskytte det og give det den rigtige finish, eller du kan vælger at afsluttet projektet med en flot maling.

Der er ingen grænser for, hvor bogkasser kan anvendes, da de kan bruges i alle rum i dit hjem, lige fra børneværelser til kontorer og stuer, bryggers, køkken og kollegieværelser. Med deres alsidighed og evne til at skabe en unik indretning, er det ingen overraskelse, at bogkasser er blevet så populære igen.

FDB Møbler er kendt for at producere nogle af markedets mest populære bogkasser. Deres bogkasser er ikke kun funktionelle, men også smukke og enkle i deres design, hvilket oftest er det man leder efter, når man har besluttet sig for at indrette med bogkasser i sit hjem. FDB Møblers bogkasser er fremstillet i træ af høj kvalitet og kan derfor bruges i lang tid og der vil kun være en lille risiko for at de går i stykker, ligesom der er med så mange andre møbler og indretningsgenstande. De er designet til at være både praktiske og dekorative og er derfor en perfekt måde at organisere sine bøger, magasiner, dokumenter og andre ting på. 

Med FDB Møblers store udvalg af størrelser og former, er det nemt at finde en bogkasse, der passer til dine behov og din stil. Det er et indretningsvalg, som du aldrig kommer til at fortryde og der er ligeledes tale om et møbel som godt kan stige i værdi over tid. Der er mange som sælger eller gensælger deres bogkasser på loppemarkeder eller handler med dem på Den Blå avis. Det er fordi at der ikke er så mange forskellige butikker som sælger dem, og lige netop derfor er der mange som vender blikket mod FDB Møbler.Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *