Inspiration til dit nye stel til bord i stål

Stålrammer har været et populært valg de sidste par år. Et nyt bordstel i stål kan bruges til at vise forskellige stilarter, former og størrelser af borde. I denne artikel vil vi diskutere nogle kreative ideer til at designe dit eget spisebord med et stel til bord i stål.

Vi vil lige gøre opmærksom på, at vi har taget udgangspunkt i planke-bord.dk, som har specialiseret sig i at design bordben af høj kvalitet til deres unikke og flotte plankebordplader. På den måde kan du helt designe dit spisebord, som du ønsker det.

Hvilke former findes bordben i?

Der findes mange forskellige former for bordben her i blandt:

Kryds-stel: Krydsstel er, hvor bordbenene krydser hinanden. Krydsstel er utrolig robuste og kan holde til meget vægt. Samtidig med, at det er utrolig stilfuldt og elegante i sit design.

De skrå ben: De mest traditionelle og normale ben, når vi snakker om borde. Bordben er normalt skrå, og det fordeler vægten ligeligt fordelt på alle fire ben. det er moderne og enkelt i sit look.

Trapez-stel: Trapez er endnu et robust bordben, som også står solidt på gulvet. Trapez ben kan placeres i hver ende af bordet, og så er der garanti for, at det ikke vipper!

Stjerne-stel: Stjernesten er endnu et populært bord-bens-type. Det er et bordben, som står i midten af borden, men alligevel får støtte både fra bord og fra gulv, til at det kan stå stabilt og sikkert.

Hvorfor vælge plankebord?

Plankeborde er unikke og designrige borde, som er blevet utrolig populære de seneste år. Grunden til, at borde med naturtræ har bevæget sig ind i de danske hjem, er fordi at det er moderne at tage naturen med ind i sit hjem. Det ikke ikke kun bordpladen, men generelt møbler i hjemmet af forskellige trætyper er gået hen og blevet ganske normale i de danske hjem.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *