Invester i et ordentligt bord når du flytter hjemmefra

Når man flytter hjemmefra, har man som oftest ingen møbler, og det hele skal være så billigt som muligt. Og det går udover kvaliteten. Når man køber billige møbler, må man som regel gå på kompromis med designet, og det kan derfor blive nogle temmelig kedelige værelser, som man får indrettet. Men når prisen er lav, er kvaliteten det som regel også. Og så ender man med, alligevel skal ud og købe nye møbler igen.

Undgå at bruge unødvendige penge

Derfor kan det være en god idé at investere i nogle få, ordentlige møbler allerede fra start af, der er af en kvalitet, der er holdbar. Et eksempel kunne være et plankebord fra Yoon Designs. Den danske designvirksomhed, der har til huse i Randersgade i København, skræddersyer plankebordene ned til mindste detalje efter kundernes behov og ønsker. Hos Yoon bliver alle bordpladerne slebet og behandlet i hånden, der foruden at give dem den bedste overflade visuelt

De har et væld af forskellige designmuligheder i form af forskellige træsorter, forskellige ben og du kan selv vælge, om det skal være sildebensdesign eller om det skal være massive planker. Du kan enten købe et plankebord fra Yoon Designs her, eller besøge dem i butikken på Østerbro. Her kan du både købe færdige borde, eller se på materialer, som du kan vælge, når du skal designe dit helt eget og unikke plankebord.

 

Yoon Designs laver alt lige fra et lille sofabord til de helt store langborde, og lige præcis i de mål, som du har brug for. Folkene bag den danske møbelvirksomhed er kæresteparret Jonas Hyeok Min Yoon Hansen og Sarah Catharina Worre Høyer. Jonas har mange års erfaring som møbelsnedker, og Sarah supplerer ham rigtig godt med en uddannelse i design. Sammen har de skabt en vision om ikke bare at skabe flotte plankeborde til deres kunder, men borde, der lever op til deres kunders drømme, både i form af smukke designs og en håndværksmæssig kvalitet, der siger spar to. Du kan læse mere om Sarah og Jonas her.


Inspiration til dit nye plankebord

Selv med al den hjælp, som du får hos Yoon Designs, kan det være svært at lægge sig helt fast på, hvad det perfekte bord for dig er. Du kan heldigvis finde en masse inspiration på Yoon Designs’ egen hjemmeside. Her kan du se en masse forskellige eksempler på borde, som de har lavet før, så du kan få en fornemmelse af, hvordan forskellige materialer og designs vil se ud i netop dit hjem.

 

Hvis du ikke har mulighed for at besøge dem i butikken på Østerbro, kan du også prøve at skabe dit eget plankebord med deres design-editor. Her kan du kombinere alle de forskellige træsorter og designs, vælge lige netop de bordben, som du synes matcher din personlige stil bedst, og finde ud af hvor stort eller lille, dit bord skal være.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *