Jagttegn

Indret dit hjem med udstoppede dyr, ved at tage et jagttegn i Danmark. Læs mere om at tage jagttegn nedenfor. 

Boligindretning

Når man skal købe møbler og indrette sit hjem, er det vigtigt man vælger samme stil så det hele passer sammen. I en travl dagligdag kan det nogle gange være svært at blive inspireret. For at hjælpe dig til at finde din personlige stil og samtidig kombinere dem med tidens tendenser kan du læse på forskellige internetsider og få inspiration til, hvordan du skal indrette samtlige rum i dit hjem, og hvad der kan være vigtigt at holde øje med inden for boligindretning. 

Jagttegn i Danmark

Et dansk jagttegn giver dig ret til at gå på jagt i Danmark. Du skal også bruge et jagttegn, hvis du skal på jagt i udlandet. Jagten bliver mere og mere populære blandt unge som gamle, hvilket også kan ses på antallet af tegn, der udstedes hvert år. Et jagttegn giver dig også llov til at erhverve og besidde et skydevåben, der egner sig til jagt. Der opkræves et årligt gebyr på 676 kr. for aktive jægere, der ønsker at beholde deres jagttegn. Ved at overskride en promille på 0,8 kan du miste dit jagttegn i en periode på 3 år og så skal du både tage en ny prakitsk og teoretisk prøve for at få jagttegnet igen. 

Undervisningen

Undervisningsforløbet omhandler emner indenfor jagtverdenen. Emnerne vil være jagtloven, vildtkendskab, færdigheder i jagt samt våbenkendskab og skydning. Som noget nyt giver jagtprøven dig ikke længere ret til at udøve jagt i Danmark, du skal først have bestået en skydeprøve, for at kunne udøve jagt med det pågældende våben. Så nu skal du gennem en haglprøve, riffelprøve samt bueprøve. Du skal have bestået prøven med de forskellige våben for at må gå på jagt med det.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *