Lad dine deltagere kæmpe om de bedste præmier til sportsturneringen

Nu begynder de forskellige sæsoner så småt at kunne begynde igen efter lang tids nedlukning. Man har i mange måneder måtte undvære nyheder, sporten og de turneringer, der fulgte med. Det betyder også, at mange ikke har fået chancen til at rykke på deres placeringer i de mange turneringer.

Der vil være ekstra meget kampgejst i alle de mange arenaer, men hvorfor ikke motivere dem yderligere med en præmie, som alle vil være have?

Hvilken slags findes der?

Der findes mange former for præmier til turneringer og stævner. Det handler blot om at vælge. Alt efter hvor stor turneringen er og om det kun er en lille del af en større begivenhed, så vil en pris kunne afspejle dette.

Man kan få pokaler, hvis der er tale om de endelige finalekampe, men de fås naturligvis i forskellige størrelser, hvis det ikke er en stor turnering. Men hvis det alligevel er den afsluttende turnering, så skal en præmie være noget, som deltagerne vil være stolte over at tage med hjem og sætte ind i klubskabet.

Vil man have noget, som er lidt mere original end blot en stor pokal, kan man give sig i kast med statuetter, som kan repræsentere selve sporten, der er blevet kæmpet i. Det er trods alt langt mere unikt, at hvis man står til en e-sportsfinale og kigger på trofæet, at man så ser en statuette af en controller end bare en pokal.

Det handler om at gøre en præmie så unik for deltagerne som muligt. Derfor kan man også få indgravering i mange af dem.

Det bedste antal

Mængden afhænger naturligvis af størrelsen på selve turneringen. Hvis det kun er en lille turnering, som er del af en større, så er der ingen grund til at vifte med de store pokaler og statuetter endnu. Her kan man nøjes med medaljer.

Her vil det typisk være, at man får en medalje til både første-, anden- og tredjepladsen. Er det dog alligevel en større turnering, som man skal sørge for præmier til, kan man også få pokaler og statuetter i forskellige farver og størrelser.

Dette er især relevant, hvis der har været mange deltagere i konkurrencen. Har der ikke været særlig mange deltagere, er det bedst blot at holde det til en enkelt præmie.

Motivér deltagerne

De fleste sportsmænd og kvinder bliver som oftest motiveret af en mål ude i fremtiden. Der er noget, som skal drive dem fremad, for at kunne få deres krop og psyke til at holde til så lange og mange gange med træning, som de udsætter sig selv for.

Det er smart, når man afholder en turnering at give dem noget, de kan sigte efter. Det vil give en større motivation og måske i virkeligheden også bedre og mere spændende kampe, når alle virkelig brænder for at vinde trofæet.

Det vil bidrage til den sportslige ånd, og det er samtidig noget, som man kan se tilbage på med gode minder fra ens yndlingssportsgren.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *