Leder du efter den perfekte gave til ham?

Hvad giver man sin mand, sin kæreste eller far, når man gerne vil give en personlig og eksklusiv gave? Et ur er naturligvis det klassiske valg, men har du overvejet et smykke? Der findes efterhånden et ret stort udbud af lækre herresmykker. En signet ring oser af personlighed og kan gøres lige så eksklusiv, som du vil have det. Læs med her.

Signet ringe – et tegn på klasse

Du kan finde mange spændende herresmykker. Armbånd, ure, kæder, slipsenåle, men det ultimative tegn på klasse og stil må være den klassiske signet ring. En signet ring er en kraftig ring, med en stor front, hvor der er mulighed for at lave en indgravering.

Signet ringe har historisk været båret af mænd. Oftest af familiens overhoved. Du kender dem helt sikkert fra historiske film, hvor kongen sender et vigtigt brev, der kan betyde liv og død for landet. Før han sender det af sted med en kurer, signerer han brevet med sit segl ved at trykke sin signetring i smeltet lak. Han forsegler brevet og underskriver det med sin særlige signatur – deraf navnet signet ring.

Signet ringen går i arv

I moderne tid bruger man naturligvis ikke ringen som underskrift på vigtige dokumenter, men det betyder ikke, at den ikke stadigvæk kan have en betydning. Signetringe er klassiske arvestykker, og vi kender dem for eksempel fra film, hvor familieoverhovedet bærer den som et vigtigt symbol på sin magt. I dag bruges signetringene mere til at signalere en bestemt stil. Selv om signetringen er en gammel sag, så er den mere moderne end nogensinde. Ikke mindst fordi det er langt mere moderne i dag, at mænd udtrykker sig gennem smykker. Men også fordi en signetring passer godt ind i en moderne livsstil, hvor det personlige udtryk og individualitet er nøgleord.

Gør signet ringen personlig

I dag bæres signetringe af både mænd og kvinder, og du kan købe dem fix og færdige eller få lavet en helt særlig ring. En maskulin ring der giver udtryk for din kæreste eller mands særlige individuelle stil med et personligt præg. De fleste signetringe er designede sådan, at du selv kan sætte et personligt præg på dem. Måske med din kærestes monogram eller et våbenskjold, hvis han kommer fra en familie med den slags. Måske har din mand et logo eller måske er der et særligt tegn, som betyder noget for ham og hans familie? Med en signetring er der mange muligheder for at få lavet et helt særligt smykke, som kun er hans. Det kan lyde dyrt med en signetring, men den behøver slet ikke være dyr for at være noget særligt. Du kan naturligvis få lavet en ring i massivt guld belagt med ædelsten, men en signet ring kan sagtens være lavet i både rustfrit stål eller et materiale som tin. Det er billigere materialer, men de oser af råhed og maskulinitet. Så er der mere viking end konge i din kæreste, er det nok den vej, du bør gå.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *