Levering af jernklippere, bukkere og borde til beton industrien

Watter vinder stort ind på markedet indenfor beton industrien, med danmarks største sortiment af armeringsklippere, armeringsbukkere og armeringsborde og senest er Palme PB26, PB36 og PB42 de seneste lancerede produkter, som der allerede er blevet taget godt imod blandt entreprenører og beton-industrien og på byggepladsen.

Palme klippe- og bukkeborde leverer rigtig gode kvalitetsmaskiner, samtidig med en konkurrencedygtig pris, der ligger lidt under sine nærmeste konkurrenter.
Derfor oplever Watter også større forespørgsel på de populære bukkeborde, som lagerføres på deres lager i Danmark.

Indenfor klip- og buk sortimentet, er de mest populære maskiner:
Edilgrappa MU16 – Fungerer som en saks til armeringsjern. MU16 drives af hydraulik med el-motor, hvilket gør at den klipper med 14 ton.
Proyecsa 12L  – Pneumatisk, der drives af luft via kompressor, der gør den lynhurtig, men med lidt lavere kraft. Lang skaft, så man let står oprejst og kan klippe armeringsnet, selv på gulvet.
Sima og Palme bukkeborde – Stationære maskiner med kraftig el-motor, der klipper og bukker flere stykker stål ad gangen, selv i større dimensioner.

Watter leverer armeringsklippere og armeringsbukkere til betonindustrien og hjælper dig med at vælge den helt rigtige klipper eller bukker til netop din opdave.

I sortimentet hos Watter findes armeringsklippere, armeringsbukkere og armeringsborde, boltsakse, betonafrettere, stansemaskiner, kædeklippere, wire klippere og pladeklippere indenfor stål og beton.

Du kan besøge Watter’s hjemmeside og alt indefor armering direkte på watter.dk/armering-beton

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *